Педагог із Розважа серед найкращих вихователів України

05 Квітня 2019, 08:39
Під час відкриття фестивалю-конкурсу 4661
Під час відкриття фестивалю-конкурсу

У Національному університеті «Острозька академія» назвали найкращих педагогів предметів духовно-морального спрямування.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування» відбувся в Острозі вже вчотирнадцяте. Участь у цьогорічному конкурсі, приуроченому 25-річчю відновлення Острозької академії, на тему «Слово про Слово» взяли представники 10 областей України, зокрема Рівненської, Волинської, Хмельницької, Житомирської, Тернопільської, черкаської, Донецької, Херсонської, Київської та інших регіонів. Були серед учасників і представники Острожчини.

У результаті кількох етапів конкурсу, які включали презентацію фрагменту уроку; демонстрацію застосування власної творчості під час уроку або виховного заходу духовно-морального спрямування; а також коментування відомих біблійних віршів, запропонованих членами журі, визначили переможців у двох номінаціях.

У категорії «Вихователь року» І місце здобула Тетяна Кухарук зі Здолбунівського ДНЗ № 3. Друге місце посіла наша землячка Валентина Гуріна – музичний керівник і керівник гуртка «Зернятка духовності» ДНЗ (ясла-садок) «Веселка» Розвазької сільської ради. У номінації «Учитель року» цьогоріч перемогла Богдана Гора – учитель мистецтва Хмельницької приватної гімназії «Мої обрії». Нагороди та пам’ятні призи, зокрема і сувенірну продукцію, яку презентувала Острозька міська рада, отримали всі учасники фестивалю-конкурсу.

Як зазначають організатори, конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» має на меті привернути увагу українського суспільства до вихователя, учителя, викладача, який викладає предмети духовно-морального спрямування, сприяти його фаховому становленню, обміну досвідом, зростанню професійної майстерності.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024