Як проголосували острожани

01 Квітня 2019, 21:52
6553 Джерело: www.rbc.ua

Центральна виборча комісія оприлюднила результати голосування на всіх семи дільницях Острога. Пропонуємо вам дізнатися, за кого голосували острожани.

Загалом до списку виборців було внесено 9984 містянина. Прийшло на виборчі дільниці 6427 осіб. Явка виборців становить 64,37%.

Уподобання містян у першому турі президентських виборів розподілилися так:

  • Володимир Зеленський – 26,36%
  • Петро Порошенко – 23,29%
  • Юлія Тимошенко – 13,35%
  • Анатолій Гриценко – 7,92%
  • Ігор Смешко – 7,08%

У першу десятку за результатами голосування в Острозі також увійшли Олег Ляшко, Юрій Бойко, Руслан Кошулинський, Олександр Вілкул, Олександр Шевченко. Інші кандидати набрали меншу одного відсотка голосів. За Іллю Киву та Василя Журавльова острожани не віддали жодного голосу. Недійсними на міських виборчих дільницях визнали 101 бюлетень (1,53% від загальної кількості).

3

 

Читайте також:

На 153 окрузі переміг Володимир Зеленський

Коментарі
02 Квітня 2019, 02:21
Яка ганьба..(((
02 Квітня 2019, 09:59
Марія, що для Вас ганьба ?
02 Квітня 2019, 11:27
Аскет, мабуть те ,що Зеленський набрав таку кількість голосів, але його обирала молодь яка хоче жити в цій країні а не покидати її, чомусь до нього зараз найбільший кредит довіри, а для інших раджу не влаштовувати скандал і те що чиясь думка відрізняється від вашо,ї не означає що вона не правильна, вмійте слухати тоді й ви будете почутими.<br/>Марія що для вас не ганьба якого кандидати ви бачите презиентом? Якою країну хочете бачити в майбутньому?
02 Квітня 2019, 16:47
Латентному ватнику та малоросу аскету раджу почитати статтю Оксани Забужко (на головній сторінці). <br/>Надії мало, але спробуй ;)
02 Квітня 2019, 16:54
Для всіх хто в другому турі хоче підтримати пороха телеканал 1+1 підготував та випустив в ефір програму УКРАЇНСЬКІ СЕНСАЦІЇ під назвою 50 ВІДТІНКІВ ПОРОШЕНКА , тож виділіть годинку свого часу аби отримати тверезий розум від інфошокотерапії , бо від наведених фактів та доказів волося стає дибом !!!!
02 Квітня 2019, 17:12
Колюня! С такім слабєнькімі валасамі сматрі луччє канал Піксєль, а нє Г+Г ;)
02 Квітня 2019, 18:47
Бодя, думка Оксани Забужко не обов'язково є правильною і не оспорюваною, потріно все обдумувати критично і піддавати сумнівам, а не сліпо йти за кимось не маючи своєї думки.<br/>І головне поважати чужий вибір, тим що ви принижуєте кожного хто не мислить так як Ви , Ви ще більше робите розкол в країні, майте повагу до інших і інші поважатимуть Вас
02 Квітня 2019, 19:23
Дійсно жаль ...Жаль , що молодь обирає на осліпки .Так це їх вибір, але ціна його дуже дорога .Жаль, що батьки не розповідають , що відбувається коли вибирають людину ,яка тільки і вміє посипати сміттям інших, а сам навіть не може озвучити свої майбутні плани. Жаль , що ми забули як сиділи без зарплат , доріг , поліції , як розкрадалися наші військові частини, а солдатики з цих же голих -босих частин фарбували зимою травичку,щоб зелена була, до приїзду Кучми . Жаль, що ми не вміємо цінувати те ,що маємо і не вчимо цього дітей . Якби ще він (Зеленський) був патріотом , а так ...він навіть мову не зовсім розуміє ,не говорячи вже про політику і економіку . Ми продавали нашу країну за гречку, не продавайте її за пусті балачки .<br/>Як ми будемо дивитися в очі тим , хто воює за Україну і де наші діти будуть воювати , якщо ми ,,прожартуємо &quot;державу ...<br/>Авганістан , Сирія ...(російські амбіції безмежні).<br/>Багато писали про корупцію, але не має жодної країни де б її не було . Корупції буде меньше коли ми і наші діти будуть знати, що красти - це гріх
03 Квітня 2019, 10:56
А нам жаль що чинна влада , її оточення та всі їх виборці називають нас бидлом, латентними ватниками та молоросами, поливаючи брудом усіх чия думка відрізняється, усіх хто голосував за Зеленського або інших кандидатів, кожен має свою думку , і повторюся в котре поважайте чужу. В нас вільна країна і кожен вправі виражати свою волю так як забажає. Це воля не лише нашого району, так проголосувала уся країна. Я розумію що нове завжди сприймається лячно, але це не означає що воно буде гіршим. І я думаю після випадів влади тепер ще більше людей стане на сторону Зеленського.
03 Квітня 2019, 13:17
&quot;Це воля не лише нашого району, так проголосувала уся країна&quot; - блискуча відповідь, пані Маргарито.
03 Квітня 2019, 13:25
Бодя ??? Людині з кличкою давати поради що і кому читати ??? І чи пані Забужко такий непохитний авторитет і виголошує безперечні істини ??? А свого розуму не маєш ???
03 Квітня 2019, 13:27
Людмила. Достатньо подивитися на його оточення Пороха : Гелетей, Гонтарєва ( яка вже поїхала в Англію), Клімкін ( як на міністра МЗС зовсім недоумкуватий), Семочко, Труханов, Кернес, Луценко -плокулол і ІринаЛуценкоКозаБляха-муха, Гримчак-дуболом, Герасимов, Свинарчуки-Гладковські і ще зграя його прихвостнів, шакалів на тілі України. Достатньо згадати про його п'ять парадів у найважчі для країни часи , за які його потрібно п'ять раз розстріляти. Тягомотину із закриттям Липецької фабрики, офшори і переведення активів, знову ж таки , у найтрагічніші дні Іловайської трагедії. Його відпочинок на Мальдівах ( говнокомандувач залишає країну і армію в час війни). Навчання його дітей в Англіїї ( ні в цьому немає нічого поганого для будь-якого громадянина України). Але , посилаючи СВОЇХ дітей в Англію, президент ясно говорить : в Україні немає хорошої освіти, немає хороших ЗВО і мені чхати на це . Тільки частини цього достатньо щоб не вірити цьому брехуну. А як буде з іншими , - побачимо.
04 Квітня 2019, 02:37
Сам типаж Зеленского, конечно, омерзительный. Этакий мелкий вертлявый эмм этнобольшевичок. Тематические плакаты были в славных 30-40-х.
04 Квітня 2019, 13:45
Є таке ) Зєля ще вчора кінцем на роялі грав та порівнював країну з хвойдою, а сьогодні вже Володимир Олександрович. От час біжить.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром