Покарали сімох, а відзначили чотирьох поліцейських: звіт начальника поліції Острозького району

26 Березня 2019, 20:18
Начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод 6412
Начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод

На Рівненщині впроваджують нову форму звітності перед населенням. Спочатку такий проект діяв на Донеччині, а з березня 2019 року – в інших регіонах України

Звіти про діяльність територіальних підрозділів поліції містять інформацію про середню швидкість прибуття поліції на виклик, загальну кількість повідомлень, прийнятих та оброблених за певний час тощо. Окрім того, звіт включатиме інформацію як про заохочення поліцейських, так і про притягнення їх до дисциплінарної відповідальності тощо.

Пропонуємо вашій увазі звіт Едуарда Холода, начальника поліції Острозького району.

Сьогодні в Острозькому відділі поліції працює 58 осіб (51 чоловік та 7 жінок), яких, крім виконання прямих функційних обов’язків, залучають до служби у складі зведеного загону з протидії незаконному видобутку бурштину, зведеного загону ООС, на блок-постах та охороні адміністративних будівель, а також для охорони публічного порядку на масових заходах. Упродовж 2018 року до дисциплінарної відповідальності притягнуто семеро працівників місцевого відділу поліції, а нагороджено четверо, зокрема 2 – за розкриття тяжких злочинів і 2 – за сумлінне виконання службових обов’язків. Серед заохочень були премії, подяки.

1

 

Минулоріч до поліції надійшло 4184 виклики, з-поміж яких 125 прийняли й обробили впродовж 10 секунд. За звітний час розкрито 34 злочини, 3 особливо тяжкі. Два злочини було вчинено в стані алкогольного сп'яніння, зафіксовано 21 наркозлочин. Аби покращити ситуацію, з-поміж іншого поліцейські пропонують обмежити час продажу алкогольних напоїв із 22.00 год. до 06.00 год.

1


В Острозі та районі скоєно 128 крадіжок, а затримано 2 злочинців. А з 12 шахрайств розкрито 4.

Крім того, на Острожчині 2018 року трапилося 67 дорожньо-транспортно пригод, у яких постраждало 22 особи, а троє загинуло.


 

Чого потребує поліція?

  • Придбати 1 автомобіль для роботи дільничних у віддалених населених пунктах, зокрема в Оженині
  • Забезпечити поліцейську станцію в Оженині комп’ютерною технікою і доступом до мережі Інтернет
  • Підвищити кваліфікацію працівників поліції у сфері протидії Інтернет, банківським та телефонним шахрайствам
  • Підвищити навички працівників поліції з деескалації конфліктів
  • Установити в громадських місцях, у місцях постійного скупчення людей та інших місцях можливого скоєння правопорушень системи відеонагляду
  • Підвищити рівень забезпечення паливно-мастильними матеріалами службових автомобілів.   
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024