В Острозькій школі мистецтв завершився Тиждень романтизму

25 Березня 2019, 20:00
3003

Упродовж п’яти днів викладачі та вихованці Острозької дитячої школи мистецтв (ДШМ) проводили заходи, присвячені мистецтву романтизму.

Тиждень романтизму тривав упродовж 18–22 березня. Розпочався цикл тематичних заходів лекцією «Романтизм у театральному мистецтві», яку прочитала Тетяна Царук. У вівторок, 19 березня, про романтизм в образотворчому мистецтві розповідав викладач мистецького відділу Роман Ярмолка.

Лекція Тетяни Царук
Лекція Тетяни Царук

Лекцію читає Роман Ярмолка
Лекцію читає Роман Ярмолка

 

Оплата навчання, духові інструменти та фарби: куди школа мистецтв витрачає благодійні кошти

Про музичне мистецтво в епоху Романтизму йшлося впродовж 21–22 березня. У четвер концерт із аналогічною назвою провела викладачка теоретичних дисциплін Діана Свідерська, а п’ятничний захід став підсумком усього тижня.

Інна Хмарук
Інна Хмарук

 

Принагідно відзначимо, що концерт, який відбувся 22 березня, був не тільки естетично вартісним, а й пізнавальним. Упродовж заходу ведуча, заступниця директора Острозької ДШМ Інна Хмарук детально характеризувала епоху Романтизму в мистецтві, звертала увагу присутніх на видатних українців, представників епохи Романтизму в різних видах мистецтва та літератури. Упродовж заходу звучали твори  Фридерика Шопена, Ференца Ліста, Семена Гулака-Артемовського, Петра Чайковського, Яна Сибеліуса, Миколи Лисенка та інших.

Чудова організація та неперевершена атмосфера заходів надовго залишиться у пам'яті.

Під час концерту
Під час концерту

 

Фото Юлії Гефтер

Читайте також:

У школі мистецтв відбувся вечір романтичної музики

Клуб веселих музикантів: у школі мистецтв жартували і вивчали романтизм

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024