Легіонер з Острога – кращий захисник обласного турніру

25 Березня 2019, 09:58
Олександр Марченко отримує нагороду 4246 Джерело: Скрін трансляції
Олександр Марченко отримує нагороду

На запасному полі рівненського «Авангарду» завершився 23-й обласний турнір із футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019». У неділю, 24 березня, визначилися призери змагань.

У матчі за 3-тє місце бугринська «Калина» перемогла гощанський «Агат» 2:1 і завоювала бронзу. Золоті медалі отримав ФК «Садове», який після «сухого» матчу здолав у серії пенальті коливанську «Клевань» 4:3.

Незважаючи на те, що представник Острожчини ФК «Вельбівно» залишив турнір після чвертьфінального поєдинку, програвши бугринській «Калині», під час нагородження не обійшлося без острожан.

Кращим захисником 23-й обласного турніру з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019» організатори визнали острожанина Олександра Марченка, який захищає кольори «Калини» (Бугрин). До речі, грамоту і статуетку Олександрові вручив Олексій Хахльов, голова Рівненської обасної федерації футболу, теж острожанин.

Як зазначає інформаційно-статистична база Федерації футболу України, свою футбольну кар’єру Олександр Марченко розпочав 2005 року з дитячо-юнацької футбольної ліги, граючи за костопільський «КОЛІФКС». Потім він виступав за аматорські команди «Штурм-МЕГУ» (Рівне), «Маяк» (Сарни), «Енергетик-Миклуш» (Нетішин), «Острог-Академія» (Острог). Із минулого сезону Олександр грає за бугринську «Калину». На рахунку нашого земляка чотири забиті м’ячі в офіційних матчах за аматорські клуби. «Найулюбленішою» його командою є рівненський «Стандарт-Онікс», адже Олександр тричі розписався у воротах Юрія Коваля, граючи за «Острог-Академію» в сезоні 2015 року.

Окрім того, Олександр Марченко навчає інших грати у футбол, адже викладає на кафедрі фізичного виховання Національного університету «Острозька академія».

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024