В Острозі змагалися «олімпійські лелеченята»

22 Березня 2019, 18:01
Команда ЗОШ №3 під час представлення 3261
Команда ЗОШ №3 під час представлення

В Острозі відбувся ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей і підлітків «Олімпійське лелеченя» 2019 року.

На міських змаганнях у четвер, 21 березня, виступали команди острозьких ЗОШ І–ІІІ ступенів №1 і №3, а також дружина НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія», які складалися з 12 осіб – по шість юнаків і дівчат 12–14 років, їх супроводжував учитель фізкультури. Організаторами заходу були  відділ освіти і відділ з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради

На початку спортивного свята з вітальним словом до учасників звернулися Ольга Стецюк, в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту, і Тетяна Слободян, методистка методичного кабінету міського відділу освіти.

Команда ЗОШ №1
Команда ЗОШ №1

Команда Острозької гімназії
Команда Острозької гімназії

Команда Острозької ЗОШ №3
Команда Острозької ЗОШ №3

 

«Сьогодні у вас дуже гарне спортивне свято, адже нині ви берете участь у заході, у якому можна виявити свої найкращі риси, командний дух, бути здоровими й активними», – відзначила Ольга Стецюк.

Ольга Володимирівна також виконала почесну місію – нагородила переможців міського й обласного етапів всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима». Зокрема, ДНЗ «Ромашка» №1 Острога отримав відзнаку за перемогу в конкурсі «Зимова фортеця». За перше місце в міському етапі «Сніговик Fest» нагородили учнів Острозької НВК «Школа І–ІІІ ст. -  гімназія». Окрему грамоту отримали другокласники з гімназії, які стали своєрідними рекордсменами зимових змагань, зліпивши 13 оригінальних сніговиків за 30 хв. Крім грамот, переможці отримали цікаві настільні ігри для змістовного проведення часу.

Нагорода для ДНЗ «Ромашка»
Нагорода для ДНЗ «Ромашка»

Нагороджують представника Острозького НВК
Нагороджують представника Острозького НВК

Спеціальна нагорода для другокласників гімназії
Спеціальна нагорода для другокласників гімназії

 

Безпосередня програма «Олімпійського лелеченяти» містила три складники – культурний, освітній і спортивний, реалізованого в таких частинах змагань: «Презентація команди», «Олімпійська вікторина», «Комбінована естафета». Під час представлення команди виголошували назву, девіз, демонстрували певні елементи фізичної підготовки, презентували спортивне життя закладу.  У цьому етапі найбільше балів – 91 зі 100 можливих – набрала ЗОШ №3. У вікторині школярі мали дати якомога більше правильних відповідей на 90 питань про спорт. Тут найкращими були представники Острозької гімназії (41 правильна відповідь). У комбінованій естафеті «лелеченята» змагалися у вправності ведення різних спортивних снарядів подинці чи вдвох. Найшвидше впоралися з проходженням дистанції гімназисти – командний час 1 хв 18 с.

Інтелектуальний конкурс
Інтелектуальний конкурс

Під час проходження естафет
Під час проходження естафет

Працює журі
Працює журі

 

За сумою балів за результатами трьох етапів призові місця розподілилися так:

ІІІ місце – Острозька ЗОШ І–ІІІ ступенів №1,

ІІ місце – Острозька ЗОШ І–ІІІ ступенів №3,

І місце – Острозький НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія».

Гравців усіх команд нагородили грамотами, гімназисти також отримали кубок.

Переможці міського етапу представлятимуть Острог на обласних змаганнях.

Кубок для переможців
Кубок для переможців

 

Фото на згадку
Фото на згадку

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024