Це скорочення відстані між людиною і владою: делегації з Острожчини побували на зустрічі з Петром Порошенком

19 Березня 2019, 21:23
4645

Президент України Петро Порошенко відвідав Рівненщину. В обласному центрі глава держави взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку краю.

У понеділок, 18 березня, на Раді регіонального розвитку під головуванням Петра Порошенка побували представники Острожчини та міста. Район на зустрічі представляли Богдан Турович, голова Острозької РДА, Роман Нех, його перший заступник, Надія Дем’янчук, заступниця голови Острозької райради, Людмила Козак, керівниця апарату Острозької районної державної адміністрації, голови сільських рад, місцеві депутати, освітяни, медики та ін. Від Острога на захід завітали в.о. міського голови Ольга Логвін, заступники міського голови Оксана Ситницька й Анатолій Лисий, секретар міської ради Іван Ткачук, депутати від міста, очільники закладів освіти, працівники сектору соціальної роботи та культурно-дозвільного комплексу.

Делегація Острозької міської ради
Делегація Острозької міської ради


Делегація від Острожчини
Делегація від Острожчини

Делегація від Острожчини
Делегація від Острожчини

 

Під час годинної доповіді Петро Олексійович говорив про здобутки й перспективи Рівненщини в загальнодержавному контексті, отриманий Томос, місцеве самоврядування, акцентував на розвитку української армії.

«Ми створили для України реальний шанс стати великою державою. Нам багато чого вдалося завдяки довірі, героїзму і наполегливій праці українців, спільним зусиллям. І це лише початок шляху до справжнього успіху. Ми повинні продовжити роботу і не дати все зруйнувати, не поставити під удар український народ. А для цього нам треба знову й знову нагадувати людям, яка ціна помилки, який вибір варто зробити українцям. І давня і нова історія вчать нас: щоби вижити, маючи сусідом Росію, країна повинна мати сильне військо. Армія, а не меморандуми, – справжній гарант нашої безпеки, цілісності й незалежності», – зазначив Петро Порошенко.

Петро Порошенко виступає в Рівному
Петро Порошенко виступає в Рівному

 

Президент наголосив і на тому, що впродовж 2014–2018 років Україна успішно долала енергетичну залежність, скорочуючи споживання російського газу. За прогнозами очільника держави до 2022 року країна цілком відмовиться від чужоземного ресурсу.

Крім того, на прикладі успішних ОТГ Рівненщини йшлося про реформу децентралізації.

«Я пишаюся тим, що був ухвалений закон про децентралізацію, яким владу, повноваження й відповідальність передали громадам. І разом із відповідальністю передали фінансові ресурси. Я запевняю: ні я, ні моя команда від децентралізації не відступимося», – підкреслив Президент України.

Віталій Ундір під час Ради регіонального розвитку Рівненщини під головуванням Петра Порошенка
Віталій Ундір під час Ради регіонального розвитку Рівненщини під головуванням Петра Порошенка

 

Крім виступу в Рівному, глава держави побував у Млинові та відвідав Хмельницьку АЕС у сусідньому Нетішині.

Фото на згадку
Фото на згадку

 

Нагадаємо: ради регіонального розвитку, до засідань яких, крім місцевих посадовців, долучався перший заступник голови РОДА Віталій Ундір, відбулися в низці насалених пунктів Острожчини: Плоскому, Грем’ячому, Розважі, Мощаниці, Оженині та ін.

Коментарі
20 Березня 2019, 01:02
Трохи низько... Але краще вже Порошенко, ніж Зеленський.
20 Березня 2019, 02:05
Не краще! як живемо при порошенко-вже бачимо! А при Зеленському може змінитися на краще
20 Березня 2019, 08:54
Це скорочення відстані між ЦАПом і відбувайлами.З людьми, при такій кількості привозних тітушок і поліції, і близько не було скорочення. Схаменіться! будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде, настане суд, заговорять і Дніпро, і гори!
20 Березня 2019, 10:00
Ну видно, що на зустрічі чиновники одні! Звичайно, що їхні лиця круугліють, жиріють...Про яку близькість можна говорити? Стаття проплачена, дурню ясно. А посмішки такі вже показушні!!!!
20 Березня 2019, 10:40
Підтримую всіх, крім читача зі стажем. Соловки за ними плачуть. Та, на жаль, немає ще УКРАЇНСЬКОГО ПІНОЧЕТА.
21 Березня 2019, 15:28
Брехлива, злодійська , лицемірна влада 27 років вбиває країну і, найстрашніше, вбиває віру громадян у закон, справедливість , власне , у все те заради чого твориться держава, вбиває віру у державу. Саме дії бандитської і злодійської влади привели до такого стану. Порох - уособлення брехні, лицемірства, злодійства, байдужості до долі України і її народу. Вірити йому можуть тільки ідіоти.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром