Три команди з Острожчини вийшли до чвертьфіналу

19 Березня 2019, 12:34
ФК «Грем'яче» 3203
ФК «Грем'яче»

В Острозі триває ІХ Відкритий чемпіонат району з міні-футболу. У неділю, 17 березня, відбулися поєдинки 5 і 6 туру, які визначили майже всіх чвертьфіналістів.

У матчах групи А знову обійшлося без нічиїх. ФК «Грем’яче» двічі зустрічався з представниками Острожчини й обидва рази сильнішими були підопічні Миколи Науменка. Спочатку грем’ячівці перемогли грозівський «Крок» 8:1, а згодом не залишили каменя на камені від бадівської «Ниви» – 13:2. Продовжив переможну серію і ФК «Розваж», забивши три сухі м’ячі у ворота «Ниви».

Розчарував своїх уболівальників грозівський «Крок», який, окрім поразки від ФК «Грем’яче», поступився нетішинському «Енергетикові» 3:6.

Рівненський «Інтербетон» спочатку здобув мінімальну перемогу над «Спортингом» із Нетішина – 3:2, а потім програв «Енергетику» 0:2.

У групі Б сіянцівська «Чайка» дещо сенсаційно зіграла внічию 1:1 із ФК «Острог», а перед тим містяни розгромили межиріцький «Альянс» 7:0. Найзапеклішим було протистояння між лідерами таблиці – здолбунівським «Галактікосом» і славутською «Фортуною». Сильнішими виявилися здолбунівці – 5:2. Однак «Фортуна» цього дня теж записала до свого активу перемогу, здолавши з аналогічним рахунком нетішинських військовиків. У дуелі між ФК «Кунів» і в/ч 3043 звитягу святкували нетішинці – 3:1.

Останнім матчем ігрового дня був поєдинок між лідером і аутсайдером. Те, що команди недарма перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, засвідчив і рахунок матчу. 19:0 на користь «Галактікоса». Здолбунівці вийшли на 1-ше місце групи та стали недосяжними для суперників. «Альянс» залишився на дні, не маючи жодного очка.

Після шести турів у групі А визначилися всі чвертьфіналісти – ФК «Грем’яче», «Енергетик Миклуш», ФК «Розваж», «Інтербетон». У групі Б на останню путівку до стадії плей-оф претендує три команди, хоча найбільше шансів мають нетішинські військовики.

3

 

У неділю, 24 березня, команди зіграють поєдинки завершального туру. Найцікавішим видається своєрідна гра за срібло між нетішинським «Енергетиком» і ФК «Розваж». У групі Б боротьба за друге місце триватиме між ФК «Острог» і славутською «Фортуною», а межиріцький «Альянс» спробує набрати перші очки на турнірі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024