Дермансько-Острозький парк отримав новий автомобіль

17 Березня 2019, 10:11
3579

Для Національного природного парку «Дермансько-Острозький» передали новий службовий автомобіль марки «Рено Дастер» 20-м.

Авто передали для 20 природно-охоронних об’єктів, зокрема НПП «Дермансько-Острозький», у вівторок, 12 березня, у Міністерстві екології  та  природних  ресурсів України, – повідомляють на сайті заповідника.

«Сьогодні  ми  робимо ще один крок  на зустріч  збереженню української природи. 20 нових  автомобілів марки «Рено Дастер»  поїхали в різні куточки України «служити» захисту унікальних природних багатств України. Це пeрша цeнтралізована закупівля спeцавтомобілів установам природно-заповідного фонду (ПЗФ)  Мінприроди за останні 6 років», – сказав  Міністр  екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Придбані за державні кошти автомобілі спeціально обладнані для використання  в складних умовах і призначені для поліпшення роботи  служби державної охорони установ ПЗФ Мінприроди, яка наразі забезпечена  транспортом  лише  на 35% від потрібного обсягу. З ними державна служба охорони ПЗФ зможе ефективно реагувати на виникнення пожеж, незаконних вирубувань, забруднення територій, створення стихійних сміттєзвалищ, браконьєрства та інших порушень природоохоронного законодавства.

Нагадаємо: площу НПП «Дермансько-Острозький» планують збільшити майже в чотири рази.

 

Читайте також:

Весняний ліс крізь об'єктив фотоапарата

Коментарі
18 Березня 2019, 22:11
Придбаний за державні кошти автомобіль буде використовуватися директором для особистого користування, відпочинку з випивкою на природі.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024