У чвертьфіналі «Вельбівно» зіграє з «Калиною»

16 Березня 2019, 19:44
Миттєвості матчу за участю ФК «Вельбівно» 3143 Джерело: РОФФ
Миттєвості матчу за участю ФК «Вельбівно»

Завершився груповий етап 23-го обласного турніру з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019». У суботу, 16 березня, команди зіграли матчі 5-го туру, які визначили учасників чвертьфіналу.

Представник Острожчини ФК «Вельбівно» відпочивав. Однак для того, щоби потрапити на слабшу команду у чвертьфіналі, підопічним Миколи Кулінця було важливо, як завершаться останні матчі групового етапу. І конкуренти не розчарували…

У групі А, де виступають вельбівненці, гощанський «Агат» зустрічався із коливанською «Клеванню», яка в минулому турі завдала нашим землякам єдиної поразки на турнірі. Перший тайм відбувся в безкомпромісній боротьбі, однак гощанцям вдалося відзначитися у воротах суперника. Після перерви «Коливань» завдяки голам Едуарда Примоченка й Валентина Харчука досягла прийнятного для себе результату. Однак останнє слово було за «Агатом» – нічия 2:2.

Долю поєдинку між томашгородським «Гранітом» і костопільським «КОЛІФКіСом» було вирішено ще в першому таймі. 2:0 – переконлива перемога представників Рокитнівщини, яка вивела їх до стадії плей-оф.

Такі результати матчів цілком влаштували ФК «Вельбівно», адже дали змогу залишитися на другій сходинці групи А.

В останньому турі групи Б жереб звів луцький «Вотранс» і бугринську «Калину». Зважаючи на те, що матч не мав жодного турнірного значення, адже обидва колективи забезпечили вихід до чвертьфіналу, бугринці легко здобули першу перемогу на турнірі – 3:0. Такий рахунок дозволив обом командам зберегти свої турнірні позиції.

Ігровий день завершував поєдинок між «Локомотивом» (Здолбунів) і юнаками рівненського «Вереса», де мав визначитися останній щасливчик плей-оф. Перемогу з рахунком 1:0 святкували рівняни. Як наслідок, здолбунівський «Локомотив» разом із костопільським «КОЛІФКіСом» залишився за бортом Меморіалу Володимира Шморгуна.

У неділю, 17 березня, команди зіграють чвертьфінальні поєдинки. Суперником ФК «Вельбівно» буде «Калина» (Бугрин), яка посіла 3-тє місце в групі Б. Початок матчу об 11:30 на запасному полі рівненського стадіону «Авангард».

В інших матчах зустрінуться:

«Коливань» (Клевань) – ДЮСШ «Верес» U-17 (Рівне),

«Агат» (Гоща) – «Вотранс» (Луцьк),

«Граніт» (Томашгород) – ФК «Садове».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024