Школярі Острога відкривали для себе Китай

16 Березня 2019, 11:01
3310

Школярі Острога побували на зустрічі, під час якої відкривали для себе Китай.

Зустріч-презентація відбулася в середу, 15 березня, у читальній залі Острозької центральної районної бібліотеки. На захід завітали учні 8-Б класу Острозької НВК «Школа І – ІІІ ступенів – гімназія» разом з учителькою географії Ніною Франчук.

Присутні подорожували Китаєм з Оксаною Головко, начальницею відділу наукової, еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою Національного природного парку «Дермансько-Острозький», та Ао Лан, викладачкою китайської мови Національного університету «Острозька академія».




Ао Лан цікаво й пізнавально англійською мовою розповіла про свою країну, навчила присутніх декількох слів китайською. Оксана Головко представила презентацію про перебування в Китайській Народній Республіці, де була учасницею міжнародного семінару з менеджменту природоохоронних територій для країн, що розвиваються.

На завершення Оксана Головко наголосила на великих можливостях, які нині відкриваються перед учнями. Потрібно лише проявляти ініціативу, цікавитись, вивчати мову, адже подорожі розширюють свідомість, допомагають налагоджувати дружні відносини між країнами та змінюють світ на краще.


 

За інформацією Острозької ЦРБ

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024