Три команди з Острожчини залишилися без очок

11 Березня 2019, 16:21
Миттєвості чемпіонату району 3550 Джерело: Фото Д. Білюка
Миттєвості чемпіонату району

ІХ Відкритий чемпіонат Острозького району з міні-футболу знову зібрав своїх шанувальників. У неділю, 10 березня, команди зіграли поєдинки 3 та 4 туру.

У матчах групи А не зафіксовано жодної нічиєї. Однак перемоги командам давалися по-різному. Найбільшої інтриги очікували від поєдинку між лідерами групи – рівненським «Інтербетоном» і ФК «Грем’яче», однак підопічні Миколи Науменка спокійно перемогли 6:2. Потішив своїх уболівальників ФК «Розваж», який спочатку обіграв нетішинський «Спортинг» – 4:1, а згодом переміг грозівський «Крок» – 3:1. Натомість бадівська «Нива» зазнала двох поразок. У третьому турі бадівці мінімально поступилися рівненському «Інтербетону» 1:2, потім розгромно програли «Енергетику» з Нетішина 1:7.

У нетішинському дербі «Енергетик» виявився сильнішим за «Спортинг» – 5:1.

Ігровий момент
Ігровий момент

 

Матчі групи Б відбулися на стадіоні Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Протистояння між ФК «Острог» і здолбунівським «Галактікосом» стало окрасою цього ігрового дня й завершилося нічиєю 2:2.

В інших поєдинках зафіксовано перемоги з хокейним рахунком в одні ворота. Славутська «Фортуна» розгромила сіянцівську «Чайку» – 14:3, а згодом познущалася з ФК «Кунів», забивши вісім сухих м’ячів. Протилежні настрої панували в уболівальників нетішинської В/Ч 3043. Адже спочатку «військовики» програли здолбунівському «Галактікосу» 1:10, натомість дали бій сіянцівській «Чайці», перемігши з рахунком 10:5.

Межиріцький «Альянс» залишився єдиним представником групи Б без залікових балів. На цей раз межирічани програли ФК «Кунів» – 1:11.

Миті чемпіонату Острозького району
Миті чемпіонату Острозького району

 

Після чотирьох турів у турнірній таблиці групи А – квадріумвірат, адже чотири команди мають по 7 очок. Щоправда, представники Острожчини випереджають суперників за додатковими показниками. Грозівський «Крок» і бадівська «Нива» залишилися на дні, не маючи жодного залікового пункту. У групі Б лідирує здолбунівський «Галактікос», ФК «Острог» опустився на третю сходинку. Команди Острожчини замикають турнірну таблицю.

1

 

У неділю, 17 березня, відбудуться поєдинки 5–6 туру. У групі А найцікавішими будуть матчі за участю «Інтербетона», адже рівнянам доведеться зіграти з «Енергетиком» і «Спортингом». У групі Б здолбунівський «Галактікос» спробує перервати переможну серію славутської «Фортуни».

Фото Дмитра Білюка

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024