«Вельбівно» програло, але вийшло до чвертьфіналу

11 Березня 2019, 09:49
«Коливань» у грі 3187 Джерело: ФБ-сторінка ФК «Коливань»
«Коливань» у грі

Груповий етап 23-го обласного турніру з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019» підходить до завершення. У неділю, 10 березня, відбулися матчі 4 туру, які визначили деяких щасливчиків плей-оф.

Поєдинок між ФК «Вельбівно» і клеванською «Коливанню» завершував ігровий день. Тож, зважаючи на в’язке поле та вітряну погоду, боротися за перемогу було непросто. Перший тайм довів, що на стадіоні були рівносильні команди, які вміють грати у футбол. Однак голів глядачі так і не побачили.

У другому таймі вельбівненці пішли вперед і на 52 хв. їм вдалося розпечатати ворота суперника – відзначився кращий бомбардир команди Сергій Непомнящий. Однак «Коливань» довела, що не дарма очолює турнірну таблицю. Два влучні постріли записали до свого активу Едуард Примоченко й Олексій Попик. 1:2 – перша поразка підопічних Миколи Кулінця на турнірі.

В іншому матчі нашої групи гощанський «Агат» переграв томашгородський «Граніт» – 3:0. Голи забивали Павло Силіхін, Дмитро Бондар і Максим Гуда.

У групі Б ФК «Садове» був сильнішим за здолбунівський «Локомотив» – 2:0.  Відзначилися Станіслав Гребінь і Владислав Небрикут. Матч між ДЮСШ «Верес» і «Калиною» з Бугрина завершився внічию. На влучний постріл Богдана Мазурка у другому таймі відповів «калинівець» Юрій Соловей.

Після четвертого туру ФК «Вельбівно» залишився другій на сходинці групи А й забезпечив собі вихід до плей-оф. У групі Б у лідери вийшов ФК «Садове», випереджаючи на один бал, луцький «Вотранс», який у цьому турі відпочивав.


 

У суботу, 16 березня, відбудеться останній тур групового етапу, у якому підопічні Миколи Кулінця відпочиватимуть. А вже в неділю, 17 березня, команди зіграють матчі ¼ фіналу, до якого вже вийшли «Коливань» (Клевань), ФК «Вельбівно», «Агат» (Гоща), ФК «Садове», «Вотранс» (Луцьк), «Калина» (Бугрин). Долю останніх путівок між собою розіграють «КОЛІФКіС» і «Граніт», «Локомотив» і ДЮСШ «Верес».

Теоретично, ФК «Вельбівно» може як залишитися на другому місці групи, так і опуститися на четверте. Для того, щоб зберегти чинну позицію, вельбівненцям треба вболівати, щоби «Агат» не обіграв «Коливань», а «КОЛІФКіС» не переміг томашгородський «Граніт».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром