«Вельбівно» розгромило костопільський «КОЛІФКіС»

10 Березня 2019, 10:02
ФК «Вельбівно» 3943
ФК «Вельбівно»

На запасному полі рівненського «Авангарду» триває 23-й обласний турнір із футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019». У суботу, 9 березня, команди зіграли матчі 3 туру, у якому ФК «Вельбівно» приймав «КОЛІФКіС» із Костополя.

Для вельбівненців «Граніт» виявився не по зубах

Загатили порівну: «Вельбівно» знову зіграло внічию

Упродовж усього поєдинку наші земляки переважали свого суперника за швидкістю та ігровими параметрами, й уже в першому таймі вийшли вперед. На 30 хв. гол до свого активу записав Олег Груша. Незважаючи на те, що костопільці намагалися нав’язати боротьбу та небезпечно пробивали по воротах, відзначитися їм не вдалося. Натомість Сергій Непомнящий ще двічі струсонув сітку голкіпера «КОЛІФКіСа». 3:0 – упевнена перемога «Вельбівного», яка дала хороший шанс на вихід у плей-оф.

В іншому матчі нашої групи клеванська «Коливань» перемогла томашгородський «Граніт» 2:0 та вийшла в одноосібні лідери. Обидва голи ще в першому таймі забили Едуард Примоченко й Олексій Попик.

У групі Б луцький «Вотранс» переграв здолбунівський «Локомотив» – 3:1. За лучан двічі відзначився Юрій Шаула, один м'яч на рахунку Василя Шишки; за «Локомотив» забив Святослав Горчак. ФК «Садове» вщент розгромив юнаків із рівненського «Вереса» – 6:0. Дублем відзначився Вадим Жак, по одному разу ворота вересрівців розстріляли Віктор КаращенкоРустам Кишиєв, Станіслав Гребінь і Павло Зубарєв.

Після третього туру ФК «Вельбівно» піднявся на другу сходинку групи А, маючи у своєму доробку 5 залікових балів. У групі Б беззаперечним лідером залишився луцький «Вотранс».


 

10 березня ФК «Вельбівно» зіграє останній матч на турнірі з лідером групи – клеванською «Коливанню». Початок дуелі о 14.00 на запасному полі рівненського стадіону «Авангард». У завершальному турі підопічні Миколи Кулінця відпочиватимуть. Тож для того, щоб не залежати від інших поєдинків, вельбівненцям обов’язково потрібно чіплятися за очки.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром