Загатили порівну: «Вельбівно» знову зіграло внічию

09 Березня 2019, 09:26
Миттєвості матчу ФК «Вельбівно» - «Агат» 3317 Джерело: Скрін трансляції
Миттєвості матчу ФК «Вельбівно» - «Агат»

У Рівному відбувся другий тур 23-го обласного турніру з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019». У п’ятницю, 8 березня, ФК «Вельбівно» зустрічався з гощанським «Агатом».

Уже на початку матчу наші земляки вийшли в позиційну атаку, яку недозволеним прийомом зупинили гощанці. Арбітр призначив штрафний удар, із якого Сергій Непомнящий невідпорним ударом у верхній кут пробив Сергія Дорошкевича. Суперники відразу помчали вперед, але ні кутовий, ні стандарт не приніс бажаного результату. Однак вельбівненці допомогли «Агату» зрівняти рахунок – невдалий пас упоперек поля, навіс уперед і новачок гощанців Дмитро Бондар перекинув воротаря – 1:1. Після цього команди комбінували переважно в центрі поля, хоча більше шансів відзначитися мав «Агат».

Воротар «Вельбівного» вводить м'яч у гру
Воротар «Вельбівного» вводить м'яч у гру

 

Друга тридцятип’ятихвилинка  розпочалася з масованих атак гощанців, однак ні штрафні, ні кутові не приносили користі. Вельбівненці відбивалися, створивши напівмомент після подачі кутового.  З перемінних успіхом команди йшли вперед і на 55 хв. нашим землякам навіть вдалося забити, однак арбітр зафіксував офсайд. Тренери гнали свої підопічних, щоби вирвати перемогу, але не судилося. Свисток Володимира Дзюри зафіксував нічию 1:1.

В іншому матчі нашої групи клеванська «Коливань» розгромила з костопільський КОЛІФКіС U-17 з рахунком 6:1.

У групі Б луцький «Вотранс» був сильнішим за ДЮСШ «Вереса» – 3:0, а в гощанському дербі ФК «Садове» і «Калина» (Бугрин) сильнішого не виявили – 1:1.

Після другого туру «Вельбівно» закріпилося в середині турнірної таблиці групи А, у групі Б лідирує луцький «Вотранс», а юнаки «Вереса» перебувають на дні без очок і забитих м'ячів.

Уже 9 березня ФК «Вельбівно» зіграє з костопільським КОЛІФКіС U-17. Початок матчу об 11.20 на запасному полі рівненського стадіону «Авангард».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024