Викладачі й студенти Острозької академії провели майстер-класи для школярів

07 Березня 2019, 21:43
3803

Викладачі та студенти Національного університету «Острозька академія» провели майстер-класи для вчителів та учнів Острожчини.

У понеділок, 4 березня, представники НаУОА завітали до НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів – ліцей – ДНЗ» ім. Т. Г. Шевченка. Госту провели в закладі майстер-класи для учнів і вчителів за гуманітарним та економіко-інформаційним спрямуванням.

У 10 класі про «Сім гріхів пам’яті» розповідали Єлизавета Тимощук і Богдан Маковський; для восьмикласників «Науковий пікнік» провели Анна Гільман і Наталія Кулеша. «Мовні фіглі» в 9 класі демонструвала Ірина Рабчук, а з одинадцятикласниками про позитивні сугестії та їх застосування у процесі навчання іноземної мови розмовляла Олена Бєлявська.


 

Як розповідають сторінці закладу у ФБ, на майстер-класах панувала творча та дружня атмосфера взаємодії. Учні із задоволенням брали участь у мовних експериментах, виміряли вміст нітратів в овочах, поглибили та перевірили знання англійської та української мов, прослухали лекції про процеси пам’яті.

Також учні мали змогу заочно ознайомитися із напрямками діяльності Острозької академії. Присутні отримали чимало корисної інформації та гарно провели час.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024