ФК «Острог» розпочинає з двох перемог

05 Березня 2019, 10:21
4065

В Острозі  розпочався ІХ Відкритий чемпіонат Острозького району з міні-футболу. У неділю, 3 березня, відбулися поєдинки 1 та 2 туру. Поєдинки групи А, які зіграли на майданчику Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, подарували вболівальникам як запеклі протистояння, так і матчі в одні ворота.

Першого ігрового дня рівненський «Інтербетон» каменя на камені не залишив від грозівського «Кроку» – 4:0, а нетішинський «Спортинг» розгромив бадівську «Ниву» 3:0, перемігши перед тим «Крок» 2:1. Поєдинки ФК «Грем’яче» – «Енергетик Миклуш» (Нетішин) та «Рівне112 Інтербетон» – ФК «Розваж» до останнього тримали вболівальників у напрузі. У підсумку обидва завершилися результативними нічиїми: грем’ячівці й нетішинці обмінялися трьома голами, а рівненці й розважівці – двома. Матч між двома представниками Острожчини ФК «Грем’яче» і ФК «Розваж» завершився перемогою володаря титулу «Острозька зима-2019» з рахунком 3:1.

Матчі групи Б відбулися на стадіоні Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Протистояння між ФК «Острог» і військовою частиною 3043 з Нетішина було єдиним, яке тримало в собі інтригу. У підсумку острожани перемогли 3:2.

В інших поєдинках зафіксовано розгромні рахунки з хокейним, подекуди й волейбольним, рахунком. Межиріцький «Альянс» пропустив по сім м’ячів у матчі з сіянцівською «Чайкою» і славутською «Фортуною», натомість забивши лише один у ворота «Чайки». ФК «Острог» знищив гостей із Ізяславщини ФК «Кунів» із рахунком 4:1. Дві перемоги з однаковим рахунком 15:2 здобув здолбунівський «Галактікос», по-волейбольному перемігши і сіянцівську «Чайку», і ФК «Кунів».

Після двох турів на вершину турнірної таблиці групи А забрався нетішинський «Спортинг», йому на п’яти наступає ФК «Грем'яче», інші представники Острожчини опинилися на дні. У групі Б в лідери несподівано вирвався ФК «Острог», який поступається здолбунівському «Галактікосу» лише за різницею м’ячів, сіянцівська «Чайка» перебуває на 4-й позиції, а межиріцький «Альянс» фактично замикає турнірну таблицю.

5


У неділю, 10 березня, відбудуться матчі 3–4 туру. У групі А найзапеклішим буде протистояння між рівненським «Інтербетоном» і ФК «Грем’яче», у групі Б – між ФК «Острог» і здолбунівським «Галактікосом».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024