Де на Острожчині порушують виборче законодавство

04 Березня 2019, 18:16
3151

Міністерство внутрішніх справ України запустило онлайн сервіс – інформаційно-аналітичний портал «Вибори 2019». На інтерактивній карті фіксують кількість порушень виборчого законодавства.

           «Кожен хто буде моніторити цю систему, зможе подивитися загальну кількість порушень залежно від статей кримінально-процесуального й адміністративного кодексів, ознайомитися з даними про зафіксовані події за датою і їх процентному співвідношенні по містах і населених пунктах, за допомогою «тайм-лайну» можна розширювати /звужувати часовий діапазон, побачити кількість скоєних правопорушень у конкретний день виборчого процесу з докладним розшифруванням», – пояснює міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

На територіальному виборчому окрузі №153, до якого входить Острог та Острожчина, упродовж виборчої кампанії (від 3 січня – початок роботи інтерактивної карти – до 4 березня) зафіксовано сім правопорушень, зокрема на Кореччині, Гощанщині, у Рівному й Рівненському районі.

На Острожчині працівники Острозького відділу ГУНП у Рівненській області зафіксували тільки одне правопорушення. Це трапилося 14 лютого в селі Оженин. Правопорушення некваліфіковане, означене як «інші події». Матеріал списаний у справу (Закон України «Про звернення громадян»).

Такий вигляд має інтерактивна карта правопорушень на виборах
Такий вигляд має інтерактивна карта правопорушень на виборах

 

Про всі порушення у виборчому процесі можна дізнатися за посиланням.

 

Читайте також:

Хто довірені особи кандидатів у Президенти на виборчому окрузі Острожчини

Відомо, де голосуватимуть жителі Острога

Кабінет директора, клуб і молитовний дім: відомо, де голосуватимуть жителі Острозького району

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024