Для вельбівненців «Граніт» виявився не по зубах

04 Березня 2019, 17:23
ФК «Вельбівно» перед початком турніру 3572 Джерело: ФБ-сторінка С. Кащина
ФК «Вельбівно» перед початком турніру

На Рівненщині розпочався 23-й обласний турнір із футболу «Меморіал Володимира Шморгуна-2019». У неділю, 3 березня, ФК «Вельбівно» приймав на запасному полі рівненського стадіону «Авангард» томашгородський «Граніт».

Команди вже не вперше зустрічаються на футбольних турнірах, адже минулого сезону вони грали в одній групі в Другій лізі Рівненщини. Матч розпочався з позиційної боротьби. Обидві команди намагалися розпечатати ворота суперника, але м’яч уперто не йшов у ворота. В одному з епізодів томашгородцям вдалося відкрити рахунок. Після перерви ФК «Вельбівно» з усіх сил помчав уперед і це принесло свої плоди. Гол до свого активу записав Олег Груша. До фінального свистка рахунок не змінився – 1:1. Вельбівненцям не вдалося розкусити «Граніт».

В іншому матчі нашої групи костопільський КОЛІФКіС U-17 завдав розгромної поразки гощанському «Агату» – 4:1. За костопільців забивали Микола Шевельо (двічі), Максим Чернявка, Денис Штогрин, за гощанців відзначився Дмитро Бондар.

У групі Б обидва матчі закінчилися внічию 1:1. У матчі «Локомотив» (Здолбунів) – «Калина» (Бугрин) на постріл Михайла Цимбалюка влучним ударом відповів Володимир Вербицький. У грі між ФК «Садове» і «Вотрансом» за садівців відзначився Володимир Гайдук, за лучан забив Павло Мороз.

Після першого туру турнірну таблицю групи А очолюють юнаки з Костополя, у групі Б всі команди набрали по одному очку, окрім вересівської ДЮСШ, яка відпочивала.

1

 

У п’ятницю, 8 березня, ФК «Вельбівно» поміряється силами з гощанським «Агатом». Початок матчу о 10.00 на запасному полі рівненського стадіону «Авангард».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024