Грем’яче: для школярів провели кольоровий тиждень

03 Березня 2019, 15:48
6148

У Грем’яцькій ЗОШ І–ІІІ ступенів Острозького району для учнів початкової школи провели «Кольоровий тиждень».

Низка спортивних, розважальних, пізнавальних і виховних заходів, організованих за ініціативи вчителів початкових класів, відбулася впродовж 25 лютого – 1 березня. Як повідомляють на сторінці школи в соцмережі, девізом «Кольорового тижня» були слова: «Кожній дитині – світло знань, кожній дитині – можливість творити. Віру у сили свої без вагань, радість у цьому світі жити».

Кожен із п’яти робочих днів тижня мав свій колір і відповідну тематику:

  • понеділок – жовтий – день посмішок
  • вівторок – синій – день миру
  • середа – зелений – день природи
  • четвер – червоний – день полум`яних сердечок
  • п’ятниця – фіолетовий – день талантів.

Розпочався тиждень із урочистої лінійки, під час якої оголосили старт святкових днів, розповідали про значення кожного з кольорів. Того дня серед учнів початкової школи відбувся конкурс читців гуморесок.

У вівторок комплекс заходів був присвячений тематиці миру. У школі влаштували акції «Коло єднання», «Ми за мир». Крім того, у четвертому класі відбувся патріотичний урок, на якому пригадували і вивчали державну символіку, говорили про красу й могутність України, її природні багатства.


Патріотичний урок
Патріотичний урок

 

У середу для школярів організували конкурс декламаторів поезії. Оскільки кольором дня був зелений, учні трудилися над озелененням шкільних кабінетів. Також вихованці початкової школи долучилися до відзначення пам’ятної дати до дня народження Лесі Українки.

Середа - зелений день
Середа - зелений день


До дня народження Лесі Українки
До дня народження Лесі Українки

 

У четвер школярі брали участь у заходах, на яких вивчали багатство й красу української мови, планували хороші справи. Кульмінацією дня стали спортивні змагання між командами «Кмітливі» та «Жартівливі».  Після виконання низки завдань, із-поміж яких вправи на спритність, влучність, уміння працювати в команді, перемогли «Жартівливі» (капітан Владислав Фурманчук).




 

У п’ятницю – День талантів – юні зірочки влаштували у школі концерт. Школярі підсумували всі досягнення, отримані впродовж п’яти днів.

Під час концерту
Під час концерту

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024