Лебеді на водосховищі стали героями програми про подорожі

01 Березня 2019, 10:45
5746

Лебеді, які зимують на ставку-охолоджувачі Хмельницької АЕС поблизу Острога, стали героями розважальної програми «Шо там шоу».

Тревел-програму створюють рівняни Володимир Морозюк і Олександр Старжинський, аби показати туристичні приваби Рівненщини. Відео про Острозьке море та його зимових мешканців стало третім із доробку юнаків. Перші два випуски розповідали про «Азотівські терикони» або ж Білі гори поблизу Рівного та місто Корець.

«За допомогою відео, ми хочемо показати, що для подорожей не потрібно їхати далеко. Адже і в нашому краї є багато цікавих місць. Своєю програмою «Шо там шоу» намагаємося популяризувати туризм, щоб люди проводили вихідні не перед телевізором на дивані, а побачили скільки цікавого навколо», – розповідає про  проект Володимир Морозюк.

На початку лютого мандрівники завітали на Острозьке море. Були тут уперше, а локацію вибрали, оскільки бачили безліч фото в соціальних мережах.

У відеоролику Володимир та Олександр не тільки показали білосніжних лебедів, а й дали поради тим, хто збирається приїхати подивитися на лебедів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024