Хто має відремонтувати яму на центральній вулиці Острога

26 Лютого 2019, 20:40
Проблемна ділянка (листопад 2018 р.) 4502
Проблемна ділянка (листопад 2018 р.)

Наприкінці листопада Район.Острог повідомляв про небезпечну ділянку дороги в нашому місті. Ідеться про яму, яка утворилася на місці проваленого каналізаційного люка на проспекті Незалежності поблизу Острозького районного будинку школяра.

На дорозі посеред центральної вулиці Острога яма

На час виникнення проблеми ми зверталися за коментарем до острозького міського голови Олександра Шикера, який повідомив, що ремонтні роботи на вказаній частині шляху може виконувати тільки «Рівненський облавтодор», оскільки це – дорога державного значення, а відповідну заявку на відновлення дорожнього покриття вже подано.

Оскільки впродовж трьох місяців проблема залишається невирішеною, ми звернулися за коментарем до Володимира  Квачука, директора Дочірнього підприємства «Рівненський облавтодор». Володимир Іванович пояснив, що проблему повинна вирішити насамперед місце влада, адже яма утворилася на місці, де нерідко прориває каналізацію, що перебуває в підпорядкуванні ОКП «Водоканал».

«Перекладати з хворої голови на здорову не треба! Облавтодор досі не відповідав ще за місцеву мережу водопостачання й каналізацію. Там проблема в міській каналізації, яка постійно прориває і підмиває дорогу», – каже Володимир Квачук.

Посадовець додає, що готовий зарівняти проблемну ділянку хоч завтра, але в такому разі півміста залишиться без води й каналізації. Насамперед треба відремонтувати мережу водопостачання та водовідведення, а вже потім покласти асфальт.

А тим часом ділянка дороги досі залишається небезпечною.

Коментарі
27 Лютого 2019, 13:44
Це ж туристичний антураж ! Древньому місту - древні ями ! Ну і потенційний вхід в метро ...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50