Смертельну ДТП на Острожчині спричинив волинянин

26 Лютого 2019, 11:30
Фото з місця аварії 8193
Фото з місця аварії

Поліцейські розшукали водія, причетного до смертельної ДТП в Острозькому районі. Ним виявився житель сусідньої області.

Як повідомляли раніше, вночі 24 лютого на узбіччі дороги в селі Михайлівка помітили тіло чоловіка. На місці дорожньо-транспортної пригоді слідчі виявили уламки автомобіля «BMW» сірого кольору. На території області був уведений оперативний «план-перехоплення». Поліцейські відпрацьовували всі СТО, гаражні кооперативи, лісосмуги та стоянки транспортних засобів. 

У результаті проведених заходів оперативники управління карного розшуку встановили авто «BMW Х5», що того дня перебувало в межах Острозького району, та особу, яка користувалася позашляховиком. Ним виявився 29-річний житель Волинської області.

У понеділок, 25 лютого, чоловік сам прийшов до Головного управління Нацполіції Рівненської області і розповів про свою причетність до події. Він пояснив, що того вечора, рухаючись у напрямку Рівного, не помітив пішохода. 

Правоохоронці розшукали також і автомобіль «BMW Х5», який зберігався у гаражному приміщенні в одному із сіл Любомльського району на Волині. 

Наразі поліцейські готують клопотання про проведення всіх необхідних експертиз, а також слідчого експерименту. 

Досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочате за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України триває. 

 

За інформацією відділу комунікації Рівненської області 

Коментарі
27 Лютого 2019, 18:49
Загиблий - житель сусідньої області, це якої?!<br/>Чому написано як ножем по воді?!<br/>Нічого змістовного!
28 Лютого 2019, 00:45
розшукали водія, причетного до смертельної ДТП в Острозькому районі. Ним виявився житель сусідньої області. Надія, що Ви курили?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024