Волейбол в Острозі рулить: стартували змагання на Кубок міського голови

24 Лютого 2019, 13:11
5509

Одинадцять волейбольних команд трудових колективів і збірні сіл Острожчини змагаються за Кубок Острозького міського голови-2019.

Змагання стартували в неділю, 24 лютого, у спортивних залах Національного університету «Острозька академія» та КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою».

Цьогоріч участь у турнірі беруть 11 команд: Острозької міської ради, Національного університету «Острозька академія», ДПТНЗ «Острозьке ВПУ», Острозької РДА, Острозької спеціальної загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, «Ескулап» Острозької обласної психіатричної лікарні, Острозького лісгоспу, Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, збірні Межиріча та Сіянців.

1
Учасники змагань
Учасники змагань

Учасники змагань
Учасники змагань

 

Участь в офіційному відкритті змагань узяли острозький міський голова Олександр Шикер, його заступниця Оксана Ситницька, перший заступник голови РОДА Віталій Ундір.

«Приємно, що цей турнір, який проводимо ввосьме, стає традиційним, до нього долучається щораз більше команд. Думаю, що саме такі турніри нас зближують, роблять дружнішими», – відзначив Олександр Шикер.

Олександр Шикер
Олександр Шикер

Мер побажав командам гарних перемог, глядачам – видовищних ігор та оголосив змагання відкритими.

Оксана Ситницька пригадала історію турніру та його засновників.

«Сьогодні волейбол в Острозі рулить. Тому слоган нинішніх змагань «Ми всі різні, але нас об’єднує волейбол», – сказала Оксана Анатоліївна.

Оксана Ситницька
Оксана Ситницька

 

Віталій Ундір відзначив, що за Кубок міського голови цьогоріч змагається рекордна кількість учасників

«Цей зал уже не вміщає охочих зіграти, тому, переконаний, цьогоріч ми продовжимо будувати спорткомлекс в Острозі й невдовзі проводитимемо змагання в новому залі», – висловив сподівання Віталій Ундір.

Віталій Ундір
Віталій Ундір

 

Сергій Штундер, директор Острозької ДЮСШ, головний суддя змагань, оголосив правила й повідомив, що ігри триватимуть у трьох підгрупах, та розповів про регламент змагань.

Упродовж дня команди зустрічатимуться в очних поєдинках, а ввечері найвправнішим буде вручено Кубок острозького міського голови. Залишайтеся з нами!

Студія сучасного танцю «Dance Way».
Студія сучасного танцю «Dance Way».

1
Момент гри Острозька РДА - Острозька академія
Момент гри Острозька РДА - Острозька академія

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39