Школярка з Острога серед найкращих науковців Рівненщини

19 Лютого 2019, 19:05
Анна Лавренюк 7894
Анна Лавренюк

Школярка з Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів – гімназія» Анна Лавренюк – одна з найкращих юних науковців Рівненщини. Гімназистка виборола перемогу в конкурсі-захисті наукових робіт Рівненської малої академії наук учнівської молоді (РМАНУМ) 2018–2019 навчального року.

Анна Лавренюк представляла дослідження на тему «Самоменеджмент підлітка – драйвер майбутніх успіхів» у секції «Соціологія» відділення філософії та суспільствознавства. Керувала підготовкою наукової роботи вчителька Тетяна Володимирівна Малецька.

«У житті хочеться встигати всюди й поєднувати всі сфери життя, водночас мати час на відпочинок і спілкування з близькими людьми. А самоменеджмент – це мистецтво, яке допомагає нам оптимально і зі змістом використовувати кожну хвилину доби. Такий особистий мотив переріс у бажання дослідити це явище в українських реаліях і дати корисні поради підліткам щодо якісного творення майбутнього», – пояснює вибір теми Анна.

Конкурс-захист складався з трьох етапів, кожен із яких оцінювали певною кількістю балів: письмовий зріз із базової дисципліни, заочне оцінювання та захист науково-дослідницької роботи.

«Оскільки соціологію в школі ми не вивчаємо, то контрольні завдання були з історії України. Це було нелегко, але я змогла впоратися з більшістю тестів (отримала там 1 місце), що дало мені змогу претендувати на звання переможця», – розповідає про випробування школярка.

Набравши 89 балів зі 100 можливих і випередивши найближчого переслідувача на 13 пунктів, Анна Лавренюк посіла І місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН і представлятиме Рівненщину на всеукраїнському етапі.

До речі, Анна Лавренюк – призерка трьох предметних олімпіад (англійська мова, українська мова та література, історія України).

Вітаємо Анну та зичимо подальших перемог!

Коментарі
19 Лютого 2019, 21:56
Молодчинка!
19 Лютого 2019, 22:09
Молодці і викладач, і учениця, приємно!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024