Золото – у Межиріч, бронза – для острожан: нагородили переможців «Сімейних перегонів»

18 Лютого 2019, 16:17
4576

Весело, дружно, з азартом провели родини Острожчини свої вихідні – у нашому місті відбулися сімейні спортивні змагання.

Другий тур обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Рухова активність» відбувся в Острозі в неділю, 17 лютого. За звання найспортивніших змагалися родина Шевчуків зі Здолбунівського району, збірна Левчуків/Мельників з Острожчини та три родини з Острога – Зубчики, Корнєєви, Панчуки.

«Нині надзвичайний день тому, що саме сьогодні вже традиційно в цьому залі зібралися найсміливіші, найсильніші, найвеселіші команди, щоб активно провести свій вільний час у родинному колі, зарядитися позитивними емоціями та показати всім, що спортивний сімейний відпочинок – це приклад того, як варто проводити своє дозвілля», – зазначила Ольга Стецюк, в.о. начальника відділу з питань молоді і спорту Острозької міськради.

З вітальним словом до учасників змагань також звернулася Руслана Найко, заступниця директора КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради, членкиня відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Пані Руслана оголосила правила гри й побажала учасникам удалої гри та гарного настрою.

Розпочалися змагання з інтелектуальної естафети, під час якої учасники мали дати якомога більше правильних відповідей на питання про спорт. Далі гравці змагалися на спритність в естафеті «Хокей».

Інтелектуальна естафета
Інтелектуальна естафета

Інтелектуальна естафета
Інтелектуальна естафета

 

Багато позитивних емоцій подарувала естафета «Спортивний сніговик». У ній першими стартували діти, які, почергово ведучи великий м’яч між фішками, закладали першу кулю сніговика. Другою між фішками руками м’яч вела мама, а останнім стартував тато, який вів свій снаряд ногами. На фініші члени сім’ї складали м’ячі у вигляді сніговика.

Великий м'яч - основа спортивного сніговика
Великий м'яч - основа спортивного сніговика

«Спортивний сніговик»
«Спортивний сніговик»

 

У «Змійці» сім’ї теж стартували по одному від наймолодшої дитини, пробігаючи зиґзаґом між фішками. На лінії «старту-фінішу» до «змійки» приєднувався новий член команди, аж поки всі разом не добігали до фінішу.

Ще учасники змагалися в спритності під час ведення м’яча ногами («Футбол») та парному веденню баскетбольного м’яча руками.

Естафета з футбольним м'ячем
Естафета з футбольним м'ячем

Парна естафета з передаванням баскетбольного м'яча
Парна естафета з передаванням баскетбольного м'яча

 

За результатами змагань визначили переможців серед команд – представників Острога. Золото здобула сім’я Панчуків, друге місце посіли Зубчики, а третіми стали Корнєєви.

Нагороджують сім'ю Зубчиків
Нагороджують сім'ю Зубчиків

 

У підсумковому заліку місця розділилися так:

5 місце – сім’я Корнєєвих;

4 місце – сім’я Зубчиків;

3 місце – сім’я Панчуків з Острога (спортивний представник – Ольга Стецюк);

2 місце – сім’я Шевчуків (смт Мізоч Здолбунівського району);

1 місце – збірна родини Левчуків/Мельників зі села Межиріч Острозького району (спортивний представник – Дмитро Білюк).

Сім'я Панчуків
Сім'я Панчуків

Збірна родини Левчуків/Мельників зі села Межиріч
Збірна родини Левчуків/Мельників зі села Межиріч

Учасники «Сімейних перегонів»
Учасники «Сімейних перегонів»

 

Переможець змагань братиме участь у суперфіналі в червні 2019 року.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024