Магістрам Острозької академії вручили дипломи

17 Лютого 2019, 12:49
Диплом отримує магістр НаУОА 4148
Диплом отримує магістр НаУОА

Національний університет «Острозька академія» відрахував із числа студентів понад 200 осіб.

У зв’язку зі закінченням навчання стіни університету залишила магістри різних спеціальностей НаУОА. Урочиста конвокація відбулася в суботу, 16 лютого.

«Сьогодні ви переходите зі системи в систему – з Національного університету «Острозька академія», де вас любили й поважали, де у вас формували високі моральні цінності, в універсум, у світ, де побачите багато негативного, хоча поряд із цим ви зустрінете багато хороших людей. І перше, що я хотів би побажати: не втратити ті моральні цінності, які у вас формували в Острозькій академії», – побажав випускникам ректор НаУОА Ігор Пасічник.

Урочиста хода
Урочиста хода

 

Магістри та гості під час урочистостей
Магістри та гості під час урочистостей


 

Крім того, Ігор Демидович подарував випускникам кілька афоризмів, життєвих настанов.

Дипломи випускникам Острозької академії вручили почесні гості – Роман Василишин, меценат, голова наглядової ради НаУОА, Оксана Ситницька, заступниця Острозького міського голови, і Богдан Турович, голова Острозької РДА.

 

Вручення дипломів
Вручення дипломів


 

«Дивлячись на сьогоднішніх магістрів, мені трішки сумно, адже багато з них – незмінні волонтери, помічники міської ради. Але я певна, що й наступні покоління спудеїв не зрадять цієї доброї традиції», – відгукнулася про випускників Оксана Ситницька.

Від імені дипломованих магістрів виступила випускниця-журналістка Ірина Покотильська, яка дякувала за здобуті знання та наголосила, що пишається тим, що є випускницею НаУОА. Випускники подарували університету сертифікат на технічне переобладнання аудиторій.

Подарунок для університету
Подарунок для університету

 

Радість випускників
Радість випускників


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024