У Білашеві відбулася «Розминка з чемпіоном»

15 Лютого 2019, 16:34
«Розминка від чемпіона» у Білашівській школі 4555
«Розминка від чемпіона» у Білашівській школі

На Рівненщині триває обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Його черговий тур відбувся на Острожчині.

На «Розминку від чемпіона» до навчально-виховного комплексу «Білашівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» Острозької районної ради завітав майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ Дефлімпійських ігор 2009 року в Тайвані, чемпіон світу, чемпіон Європи Василь Ажнюк. Зі спортсменом до закладу приїхав його особистий тренер Андрій Сікальський. Про це повідомляє «Спорт для всіх Рівненщина».

Василь Ажнюк розповів про свій життєвий і спортивний шлях, продемонстрував школярам нагороди. Діти захоплено роздивлялися трофеї та засипали своїх гостей запитаннями. Спілкування, хоч і відбувалося з допомогою сурдоперекладача, було досить невимушеним.


 

У другій частині зустрічі Василь провів з учнями розминку та продемонстрував майстер-клас із володіння м’ячем. Спортсмен зробив акцент на важливості систематичного виконання комплексів вправ, які розігріють м’язи всього тіла і не дозволять отримати травму. По завершенню тренування Василь Ажнюк подарував учасникам заходу футбольний м’яч, як згадку про зустріч і мотивацію для занять майбутніх чемпіонів.

Але на цьому сюрпризи для школярів не закінчились. Оскільки напередодні з нагоди проведення «Розминки від чемпіона» у школі відбувся конкурс малюнка на спортивну тематику, його переможці отримали призи від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Розминка з чемпіоном
Розминка з чемпіоном

Подарунки від гостей школи
Подарунки від гостей школи

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024