Острозькі спортсмени серед переможців чемпіонату аматорської тенісної ліги

14 Лютого 2019, 20:56
2849

Острозькі тенісисти стали переможцями 4 етапу рейтингового чемпіонату аматорської тенісної ліги Babolat Rivne Open 2018–2019.

Спортивні змагання відбулися в неділю, 10 лютого, на кортах тенісного клубу «Хутір». На 4 етапі рейтингового чемпіонату аматорської тенісної ліги Babolat Rivne Open 2018–2019 Острог представляли Дмитро і Сергій Білюки та Олександр Іванів.

Цей турнір має статус відкритого та складається із 7 етапів. У ньому беруть участь тенісисти-аматори, старші 25 років. До змагань долучаються спортсмени не тільки з Рівненщини, а зі Західної та Центральної України.

Учасники змагань зустрічалися в стикових матчах і кожен, зігравши по 4 зустрічі, посів своє місце на турнірі. Переможцем змагань став представник нашого міста Сергій Білюк. Інший острожанин Олександр Іванів посів третє місце. Дмитро Білюк, який уперше брав участь у турнірі, двічі виграв і двічі поступився, та в підсумку ввійшов до десятки найкращих тенісистів.


 

«Острожани, зокрема Сергій Білюк, неодноразові переможці й призери цих змагань різних років. Цього разу Сергій у фіналі переміг сильного опонента з Луцька Віталія Талька (8:2). Варто також відзначити перший «подіум» Олександра Іваніва, який вирвав бронзу в рівнянина Геннадія Мартинюка (7:5). Сподіваюсь, завдяки таким успіхам острожан у місті буде активніше розвиватися теніс, особливо серед дітей», – поділився з Район.Острог Дмитро Білюк.

Вітаємо острожан із досягненнями та зичимо подальших перемог!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024