Відзначили бібліотекарку з Острога

10 Лютого 2019, 10:26
2625

Завідувачку Острозької міської бібліотеки для дітей Аллу Базан нагородили подяками директора Рівненського обласного центру зайнятості й директора КЗ «Рівненська обласна бібліотека для дітей» Рівненської облради.

Аллу Базан відзначили за активну участь і належну підготовку старшокласників до участі в профорієнтаційному проекті «Знай і люби свій рідний край», – повідомляють на сторінці Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, команда старшокласників Острозької ЗОШ І–ІІІ ступенів №1 «Серце Волині» брала участь в інноваційному профорієнтаційному проекті «Знай і люби свій край» наприкінці 2018 року. До підготовки команд-учасників проекту, організованому за участю Рівненської обласної служби зайнятості, долучалися представники відділів освіти та бібліотек.

Алла Базан, завідувачка Острозької міської бібліотеки для дітей, була кураторкою команди нашого міста. За активну участь у Міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації учнівської молоді «Знай і люби свій край» – «ПрофіКемп» Аллі Олександрівні вручили подяки директора Рівненського обласного центру зайнятості І. Ткачука та директора КЗ «Рівненська обласна бібліотека для дітей» Рівненської облради Н. Назарука.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024