Здобутки й плани Плосківської сільради – сучасна амбулаторія та ремонт шкільного спортзалу

07 Лютого 2019, 21:13
3938

Жителі сіл Плосківської сільради взяли участь у засіданні місцевої ради регіонального розвитку.

Зустріч, на якій обговорили здобутки й перспективи розвитку краю, відбулася у вівторок, 5 лютого. Участь у засіданні взяли перший заступник голови РОДА Віталій Ундір, голова Острозької РДА Богдан Турович, голова Плосківської сільської ради Петро Галімський та всі охочі.

Зустріч у Плоскому, на відміну від попередніх населених пунктів, відбувалася не в форматі панельних доповідей, а як «питання – відповідь».

Насамперед до присутніх звернувся Віталій Ундір, який зазначив:

«Сьогодні разом із вами ми повинні визначити план-максимум. Може, щось не вдасться, але не помиляється той, хто не робить. Але той нічого і не досягає».


 

Віталій Олександрович наголосив, що в Плоскому триває будівництво амбулаторії, наразі єдиної на Острожчині. Принагідно відзначимо, що в Рівненській області буде 34 такі заклади й за цим показником наша область третя в Україні. Кожна з амбулаторій, зокрема й у Плоскому, буде мати неохідну апаратуру для телемедицини.


 

Богдан Турович окреслив здобутки Острожчини загалом і роль Плосківської сільради в цих процесах. Петро Галімський розповів про зроблене в селах за кошти спонсорів і небайдужих, як-от, установлення зупинок, реконструкція місцевого стадіону, постійна допомога учасникам ООС (АТО), яких 2016 року на території сільради мешкало 14.

Присутніх у залі цікавили поточні проблеми зі життя села (наприклад, відповідність розкладу зовнішнього вуличного освітлення тривалості світлового дня, налагодження автобусного сполучення Плоске – Рівне). Ішлося й про довготривалішу співпрацю, як-от, підвезення школярів зі Завизова і Миротина (Здолбунівський район, проте діти відвідують Плосківську ЗОШ), ремонт шкільного спортивного залу, забезпечення початкових класів мультимедійними засобами навчання, а старшокласників – комп’ютерами.


 

Присутні на зустрічі чиновники повідомили, що впродовж найближчого часу питання будуть опрацьовані та розв’язані відповідно до їхньої нагальності.

Коментарі
08 Лютого 2019, 13:36
Коли журналіст надає не вірну інформацію, цим він підриває довіру до себе.Зокрема в статті пишуть "Ішлося й про довготривалішу співпрацю, як-от, підвезення школярів зі Завизова і Миротина (Здолбунівський район, проте діти відвідують Плосківську ЗОШ). Цікаво було б побачити як школярів з Завизова, а це Бухарівська сільська рада, сусідня з Гощанським районом, підвозять на іншу сторону району до Плосківської ЗОШ. Шановні журналісти вивчіть хоч географію рідного району.
08 Лютого 2019, 21:58
Зробили не реконструкцію стадіону, а деконструкцію стадіону.....
09 Лютого 2019, 09:31
Ганьба!!! Жодного слова правди.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024