Острожани відкривають для себе гру у флорбол

06 Лютого 2019, 11:46
5255

Острог – спортивне місто, про це свідчить чимало перемог наших команд. Нещодавно в місті почала діяти нова спортивна секція, до якої охоче долучилася молодь Острога.

Ідеться про гру у фролбол. Секція діє в місті лише два місяці, але вже має певні досягнення. «Разом зі своїми підопічними ми стали першовідкривачами флорболу, як виду спорту в Острозі і це лише початок. За нашими плечима два місяці плідної роботи, перший вихід в люди – Рівненський турнір з флорболу та багато незабутніх перемог над собою», – розповідає тренер Олександр Лагур.

Найвагоміше досягнення, за словами пана Олександра, – контракт із флорбольною лігою, EDGE-Ліга, який розкриває нові перспективи для команди. Наприклад, EDGE-Ліга щорічно організовує табори в Україні та Чехії за доступними цінами для груп, що працюють на контрактній основі.


 

Тренування з фролболу відбувається тричі на тиждень – щопонеділка, щосереди, та щоп’ятниці, систематично та без пропусків (загалом 12 тренувань на місяць). Заняття проводять у спортивному залі ДПТНЗ «Острозьке ВПУ». Програма тренування передбачає спільне дозвілля членів команди, окрім тренувань, наприклад командний похід або відпочинок на природі.

«Я глибоко переконаний, що запорукою сильної команди є дружба та взаємоповага, що є ціллю позатренувальних заходів. Вірю, що зусилля поєднані з зусиллями нашої команди принесуть потужний розвиток кожного таланту в майбутньому і ми станемо справжніми переможцями», – наголошує тренер.

Членський внесок за заняття на місяць занять становить 150 грн. Якщо виникли додаткові запитання, телефонуйте (096) 996 82 55.

1

 

Довідково:

Флорбол — командний вид спорту. Один із різновидів хокею, грають пластиковим м’ячем, удари по якому наносяться ключкою. Ціль гри: забити м’яч у ворота суперника.

На полі в кожній команді присутні 5 польових гравців і один воротар.  Ця гра схожа на хокей з м’ячем і на хокей без льодового майданчика, проте в правилах цих ігор є суттєві відмінності. У ході гри дозволяють необмежена кількість замін, які можна проводити, не зупиняючи гру. Тривалість гри — 3 періоди по 20 хв. Перерва між періодами триває 10 хвилин. Третій період грається тільки у випадку якщо за перші 2 періоди в команд рівний рахунок.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024