Жителів району запрошують взяти участь у конкурсі «Гордість Острожчини»

04 Лютого 2019, 17:10
Миті нагородження переможців конкурсу «Гордість Острожчини - 2017» 3188
Миті нагородження переможців конкурсу «Гордість Острожчини - 2017»

Стартував щорічний районний конкурс «Гордість Острожчини», який проводять для відзначення вагомих досягнень у професійній і громадській діяльності, що посприяли розвитку Острожчини 2018 року. Конкурс проводить Острозька РДА.

Його учасниками можуть бути мешканці Острозького району, які працюють у відповідній економічній, соціальній або гуманітарній сферах, займаються громадською діяльністю, мають високі трудові досягнення, зробили вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток регіону.

Кандидатури для участі у районному конкурсі висувають відкрито у громадах, трудових колективах установ, організацій, підприємств, незалежно від форми власності та господарювання у таких номінаціях:

«Державне управління» – представники органів виконавчої влади,  які зробили вагомий внесок у розвиток Острожчини.

«Місцеве самоврядування» – представники  органів місцевого самоврядування, які зробили вагомий внесок у розвиток Острожчини.

«Медицина» – працівники установ, організацій, закладів охорони здоров'я і соціальної сфери, які досягли успіхів у профілактиці та збереженні здоров'я мешканців Острожчини.

 «Освіта» – працівники галузі освіти і науки, які здійснили вагомий внесок у розвиток освітньої галузі регіону.

«Культура» – громадяни, які здійснили вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва, а також збереження, пропагування, виховання духовних і морально-етичних цінностей.

«Спорт» – працівники галузі фізичної культури і спорту, які  досягли високих результатів у змаганнях усіх рівнів з різних видів спорту.

«Бізнес» – працівники підприємств району різних форм власності, які досягли значних успіхів у розвитку галузей господарського комплексу регіону.

«Феміда і правопорядок» – працівники органів внутрішніх справ, служби безпеки, прокуратури, інших органів, що здійснюють правозастосовні або правоохоронні функції, які зробили вагомий внесок у захист прав, свобод і життя громадян.

«Сільське господарство» – працівники галузей рослинництва, тваринництва, агропромислового комплексу, фермерських господарств, які досягли значних успіхів у розвитку сільськогосподарського виробництва, підвищенні культури землеробства, забезпеченні населення високоякісною продукцією тощо.

«Лісове  господарство» – працівники лісового господарства, які зробили значний внесок у розвиток лісництва.

«Меценацтво» – лідери громадських організацій та об'єднань, профспілок, які зробили значний внесок у розвиток територіальної громади, а також громадяни, які підтримують окремі соціально-незахищені категорії населення, сприяють вирішенню суспільних проблем, а також поліпшенню умов громадського життя; надають матеріальну підтримку розвитку культури, освіти, інших аспектів гуманітарної сфери.

«Соціальний захист» – представники соціальної галузі, які зробили значний внесок у розвиток соціальної сфери, забезпечення належної роботи з пільговими категоріями населення, проявили високий професіоналізм тощо.

«Фінанси» – представники фінансової сфери, податкових органів, які зробили вагомий внесок у розвиток Острожчини.

«Будівництво та ЖКГ» – представники підприємств, організацій, що зробили значний розвиток у галузі будівництва, проявили високий професіоналізм на благо розвитку регіону.

«Громадські діячі» – лідери регіону, політичні діячі, а також члени політичних партій, які зробили вагомий внесок у розвиток Острожчини.

Для участі в конкурсі до організаційного комітету (організаційний відділ апарату райдержадміністрації) до 10 лютого 2019 року необхідно подати такі матеріали:

- подання від громади, установи, підприємства, організації тощо;

- біографічну довідку.

Телефон для довідок: 2-23-71.

 

Пригадаймо, як визначили переможців конкурсу «Гордість Острожчини - 2017»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром