В Українківській школі обирали «Міс Зиму»

04 Лютого 2019, 10:25
4325

В Українківській ЗОШ І–ІІ ступеня відбилися конкурси серед школярок.

Першими в конкурсі «Міс Зима» змагалися учениці 5–9 класів Софія Суходольська (5 клас), Ірина Галах (6 клас), Марія Покровець (7 клас), Марія Довбенко (8 клас), Ангеліна Кравчук (9 клас).

Розпочалося свято з представлення учасниць,які розповідали про свої таланти й уподобання. А Кравчук Ангеліна підготувала відеопрезентацію про найкращі моменти свого шкільного життя. Згодом учениці презентували казкових героїнь, із якими асоціюють себе у реальному житті. Емоційно,виразно лунали з уст учасниць поезії про зиму.

У танцювальному конкурсі учасниці змогли продемонструвати свої хореографічні здібності, вміння слухати музику і відтворити її граційними рухами. Найкраще це зробити вдалося учениці 5 класу Суходольській Софії.

Найбільше горіхів за хвилину часу принесла до дупла білочки семикласниця Марія Покровець. А восьмикласниця Довбенко Марія відзначилася у конкурсі,що передбачав знання лексики на зимову тематику.

Домашнє завдання,яке отримали учасниці,передбачало приготування салату .Усі дівчата приготували традиційний новорічний «Олів’є», але подача страви у всіх була різною,вирізнялася оригінальністю та креативністю.

Припала усім до душі музична стоп-гра з глядачами. Правильно відповівши на запитання,глядач отримував приз.

За підсумками конкурсу титул «Міс Зима –2019» виборола Ірина Галах. Софія Суходольська стала «Міс Оригінальність», Марія Довбенко – «Міс Привабливість», Марія Покровець – «Міс Чарівність», Ангеліна Кравчук – «Міс Елегантність». Вона ж стала володаркою призу глядацьких симпатій.

Усі учасниці конкурсу нагороджені м’якими іграшками й сувенірами.

1
Учасниці конкурсу «Міс Зима - 2019»
Учасниці конкурсу «Міс Зима - 2019»

 

А школярки початкової ланки змагалися за титул «Міс Чарівниця Зима». У конкурсі брало участь четверо учасниць – Софія Расік (1 клас), Вікторія Дукан (2 клас), Мілана Крещук (3 клас), Іванна Небрончук (4 клас) змагалися за титул. Дівчатка в представленні розповідали про себе, співали пісні про зиму, декламували поезії, «ліпили» сніжки, малювали сніжинки, демонстрували свою ерудицію в інтелектуальних конкурсах.

Не залишились без уваги і глядачі. Вони також змагалися,розважалися,отримували призи,а головне, гаряче вболівали за учасниць.

У підсумку Іванна Небрончук виборола титул «Міс Чарівниця Зима». Усі учасниці свята отримали м’які іграшки та солодощі,а глядачі-море позитивних емоцій.

Призи для учасниць надали президент Міжнародного благодійного фонду «Мир» Анатолій Хочай і директор громадської спілки «Покликані перемагати» Сергій Скоропляс.

Учасниці конкурсу «Міс Чарівниця Зима» серед молодших школярок
Учасниці конкурсу «Міс Чарівниця Зима» серед молодших школярок

 

Організовувала свято-змагання педагог-організатор Скоропляс А.В.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024