На сесії Острозької міськради вручили почесні відзнаки

25 Січня 2019, 14:24
Відзнаки вручив Олександр Шикер 6179
Відзнаки вручив Олександр Шикер

Відділ молоді та спорту, юна спортсменка та місцевий депутат отримали  заслужені відзнаки. Це відбулося під час чергового засідання Острозької міської ради в п’ятницю, 25 січня.

Від Міністерства молоді і спорту України подяку отримав відділ молоді і спорту виконкому Острозької міськради (в.о. керівника відділу – Ольга Стецюк). Відзнаку підрозділу вручили за активну участь у конкурсі «Молодіжна столиця України»

«Острог уже не вперше бере участь у цьому конкурсі, але таку відзнаку отримує вперше. Сподіваємося, згодом наше місто завдяки спільним зусиллям таки стане молодіжною столицею», – відзначив міський голова Олександр Шикер.

Подяку отримує Ольга Стецюк
Подяку отримує Ольга Стецюк

 

Документи від управління у справах молоді і спорті Рівненської ОДА, які засвідчують присвоєння спортивного розряду «кандидат у майстри спорту з олімпійських видів спорту», та грошову премію від міськради отримала юна боксерка Наталія Вознюк (боксерський клуб «Панчер», тренер – Ілля Соснов).

Юна боксерка Наталія Вознюк
Юна боксерка Наталія Вознюк

Наталія Вознюк з групою підтримки
Наталія Вознюк з групою підтримки

 

Крім того, подяку Федерації волейболу України міський голова вручив депутатові Григорієві Аршинову «за вагомий особистий внесок у проведення чемпіонату України з волейболу та вклад у розвиток цього спорту».

«Приємно, що ви не залишаєте поза своєю уваго жодного заходу в місті, посильно підтримуєте й допомагаєте. Сподіваюся, так буде й надалі», – сказав Олександр Федорович.


 

Коментарі
25 Січня 2019, 19:02
Я так розумію, Оля Стецюк на посаді в. о. зробила більше, ніж усі попередні керівники відділу. Молодчина!<br/>Цікаво, скільки їй дадуть працювати?
25 Січня 2019, 20:04
Реально дуже толкова людина! Такиє би побільше). Оля, ми з тобою!))
25 Січня 2019, 22:24
Так, Оля молодець. І мама хороша, і людина.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024