Рятувальники підбили підсумки роботи за попередній рік

23 Січня 2019, 18:10
2832

Надзвичайники Острога, Здолбунова та пожежно-рятувального поста смт Мізоч підбили підсумки роботи за 2018 рік на спільному засіданні.

Участь у засіданні взяли представники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Здолбунова, 17-ї державної пожежно-рятувальної частини  Острого та державного пожежно-рятувального поста з Мізоча, а також заступник начальника ГУ із запобігання надзвичайним ситуаціям  полковник служби цивільного захисту Олег Панюк, голова Острозької РДА Богдан Турович, голова Острозької районної ради Валентина Стрілецька,  міський голова Олександр Шикер та особовий склад вищезазначених підрозділів.



 

У межах заходу голова Острозької районної державної адміністрації Богдан Турович нагородив почесними грамотами працівників служби порятунку за сумлінне виконання службових обов’язків, активну участь у проведенні заходів з ліквідації надзвичайних ситуацій та захисту життя і здоров’я населення.

Також рятувальники отримали почесні грамоти від заступника начальника головного управління ДСНС України в Рівненській області полковника цивільного захисту Олега Панюка, голови Острозької районної ради Валентини Стрілецької та Острозького міського голови Олександра Шикера.







 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024