Острозькі школярі влаштували Сніговик Fest

21 Січня 2019, 16:03
3684

В рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» та обласного конкурсу Сніговик Fest учні Острозької НВК «Школа І-ІІІ ст.- гімназія» на подвір'ї школи ліпили креативних сніговиків. 

Про це написала в.о. начальника відділу з питань молоді та спорту Ольга Стецюк на сайті Острозької міської ради. 

Загалом у заході взяли участь учні 1-4 класів, тому подвір’я біля школи перетворилося на гучний, веселий балаган. Кожен клас намагався зробити особливий, свій шедевр. Діти принесли з собою все необхідне для ліплення сніговичків. Лопати, відра, сніголіпи, моркву, каштани, ґудзички, хтось «пожертвував» своєю шапкою, а дехто навіть кросівками). Діти розмальовували, уже готових сніговиків фарбами, фломастерами. Ідеї приходили щвидко та згуртовано, тому за 40 хвилин діти наліпили 35 сніговиків. А учні 2-А класу, так захопилися, що за 30 хв. зліпили аж 13 сніговиків, і кожен з них то особливий екземпляр. Кожен клас фотографувався біля свого шедевру. А після завершення заходу територія школи перетворилася на «галявину сніговиків».

За результатами першого етапу конкурсу, переможці та призери будуть нагородженні грамотами та солодкими призами відділу з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради.

Переможці та призери другого етапу, за представленими світлинами будуть нагородженні кубками, дипломами КЗ «»ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівненській області.

1

1

1

1

1

2

1

1

1

 

Коментарі
22 Січня 2019, 12:01
Дуже крута ініціатива!). такі позитивні фото
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024