В Оженині обговорили розвиток територіального округу

19 Січня 2019, 13:56
4319

У селах Острожчини стартував черговий етап рад регіонального розвитку – місцеві обговорення.

Першим населеним пунктом, у якому 17 січня обговорили розвиток територіального округу, став Оженин, – повідомляють в Острозькій РДА.

Нагадаємо: засідання Ради регіонального розвитку Острожчини відбулося в середині грудня 2018 року. Її наступним етапом мають стати обговорення на місцях. Загалом рада регіонального розвитку має на меті підбити підсумки реформ і досягнень у різних сферах життя за останні чотири роки й окреслити план стратегічного розвитку краю до 2021 року.

У зібранні в Оженині взяв участь перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір, який презентував здобутки області за чотири роки, звертаючи увагу на дієвість реформ, які впроваджують на сьогодні в Україні.

Також на заході був присутнім голова Острозької районної державної адміністрації Богдан Турович. Богдан Михайлович говорив про розвиток Острозького району, детальніше зупинився на об’єктах, які були реалізовані в селі Оженин.


Рада регіонального розвитку в Оженині
Рада регіонального розвитку в Оженині

1
Обговорили здобутки та перспективи краю
Обговорили здобутки та перспективи краю

 

Такі зустрічі дають можливість не тільки нагадати або звернути увагу на досягнення громади спільно з обласною та районною владою, але й почути про проблеми, які турбують місцевих жителів. Під час дискусії визначили основні напрямки співпраці на наступні декілька років, а саме: створення дитячого спортивного комплексу в селі Оженин, завершення робіт на дитячому майданчику «Наша мрія», будівництво нового дитячого садочку, а також зведення нової амбулаторії в селі Стадники.

«Все можливо зробити та набагато більше, якби ми справді були об’єднанні. Об’єднанні громади мають надзвичайно високий потенціал і багато чого зробили. Є багато яскравих прикладів, але це має бути зроблено логічно і правильно. ОТГ в центрі з Оженином, коли навколо ще декілька громад, – це правильне рішення для подальшого розвитку», – зауважив Віталій Ундір.

Учасники обговорення
Учасники обговорення

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024