Показали, як вельбівненські першокласники вивчають англійську

17 Січня 2019, 14:42
3637

Багато школярів Острожчини, як і України загалом, вивчають англійську мову. Вивчення іноземної відбувається впродовж усього навчання – від 1 класу.

Для роботи з найменшими школярами потрібна особлива (нерідко ігрова) методика. На сайті Вельбівненської ЗОШ І–ІІІ ступенів Острозької РДА показали, як учні працюють на уроках англійської.

Наймолодші школярі вчаться за підручниками Кембриджського видавництва «Quick Minds-1» (автор Герберт Пухта). Батьки власним коштом закупили зошити цього ж видавництва. Завдяки видавництву ЗНЗ отримав також посібник для вчителя, у школі є флешкартки до підручника.

Загалом же на уроках справді панує інша атмосфера: невимушена, трохи шумна, але робоча, цікава і щоразу нова. 

«Нашим першачкам вивчення англійської мови дуже подобається. Учні багато співають. Так, ми вивчили пісеньки "Hello,what's your name?", "Five little monkeys", "School song". Вони вміють рахувати до 10, а також знають основні кольори. Вивчили назви іграшок, декілька прикметників для їх опису. А ще першачки люблять грати різні ігри, вони навчились запитувати-вгадувати, який предмет вчителька сховала і не показує. Ми також багато рухаємось, слухаємо історії про головних героїв підручника, багато розфабовуємо і малюємо», – ідеться на сайті Вельбівненської ЗОШ.

Дивіться:




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024