Рівненська ОДА профінансує проект для молоді Острога

14 Січня 2019, 11:37
3056

Рівненська обласна державна адміністрація профінансує проект «Прайд», у межах якого молодь Острога навчатимуть, як стати лідером.

Фінансову підтримку проект «Прайд» ГО «Територія змін» отримає завдяки перемозі в конкурсі молодіжних проектів. Загалом на Рівненщині допомогу в реалізації отримають 9 проектів, – повідомляють на сайті РОДА.

«Конкурс підтримки молодіжних ініціатив Рівненська ОДА проводить вже близько 15 років. Конкурсна комісія колегіально та відкрито відбирає найкращі проекти, що співфінансуються з обласного бюджету. Цього року виділили найбільшу суму. Таким чином обласна влада підтримує ініціативи громадськості, що є цікавими, актуальними та необхідними для молоді», – зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

Громадська організація «Територія змін» з Острога отримає кошти на проект «Прайд», який передбачає, що для молоді проведуть лекції та майстер-класи, а також заняття з кіномистецтва та англійської мови для розвитку лідерських навичок.

Участь у проектів візьмуть 50-70 підлітків від 13 до 16 років, що проживають в Острозі. Реєстрація учасників відбуватиметься з 15 по 31 березня, а проект стартує 5 квітня і триватиме до 6 червня 2019 року.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром