Дітям розповіли про зимуючих птахів Рівненщини

13 Січня 2019, 10:31
4692

Для учасників денного табору «Зимові розваги», який проводять у Здолбунівській районній бібліотеці для дітей та юнацтва, співробітники НПП «Дермансько-Острозький» провели відкритий захід «Зимуючі птахи населених пунктів».

Як повідомляють на сторінці Дермансько-Острозького парку в соціальній мережі, захід за співорганізації ГО YMCA-Здолбунів та відділу у справах молоді та спорту Здолбунівська РДА провели в четвер, 10 січня.

Під час зустрічі з дітьми начальниця відділу еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою Оксана Головко розповіла юним учасникам табору про види птахів населених пунктів та про Міжнародний облік зимуючих птахів. Провідна фахівчиня з екологічної освіти Надія Павлова підготувала інформацію про те, як правильно підгодовувати пернатих друзів узимку: які продукти для них шкідливі, а які є справжніми смаколиками. Також учасники дізналися правила встановлення годівничок та як правильно за ними доглядати.

Діти слухають лекцію про птахів рідного краю
Діти слухають лекцію про птахів рідного краю


Під час заняття з дітьми
Під час заняття з дітьми

 

На завершення для дітей провели орнітологічну екскурсію міським парком і гідропарком, де юні птахолюби спостерігали за зимуючими птахами міста.

Спостереження за птахами
Спостереження за птахами

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024