У мережі з’явилося перше інтерв’ю Олега Жоха після аварії

11 Січня 2019, 10:09
Олег Жох відновлюється після аварії 11958
Олег Жох відновлюється після аварії

У мережі Інтернет з’явилося перше відеоінтерв’ю армреслера з Острожчини, який у листопаді потрапив у жахливу ДТП.

Про стан спортсмена продовжує розповідати Ігор Мазуренко та канал Аrmbets TV. Знімальна група навідала Олега в реабілітаційному центрі на Різдвяні свята.

Журналісти поспілкувалися з лікарями та реабілітологами, що розповіли про те, які ж саме травми отримав Олег та як працюють над його відновленням.

«Загалом мені вже краще. Я можу ходити, можу взяти рукою щось не важке. Великих навантажень не даю, але легкі можна. Усі мої тренування спрямовані на те, щоб усе працювало так, як повинно», – розповідає про свій стан Олег.

Лікарі кажуть, що в фізичних показниках Олег демонструє прекрасну динаміку. Найбільш потрібно зараз працювати з пам’яттю, адже хлопець не пам’ятає, що з ним трапилося, у нього переважає короткострокова пам’ять.

«Ми з Олегом досягли такого прогресу, що вже можемо відпускати його додому. А для пацієнта це величезна мотивація для подальшого реабілітаційного процесу», – каже лікар-реабілітолог.

Медики також розповідають, що невдовзі робитимуть рентген-дослідження та інші обстеження, аби визначити подальший курс відновлення для спортсмена. Хоча визнають, що треба докласти ще чимало зусиль.

«Він уже може жартувати, аналізувати, пригадувати дещо з дитинства, спортсменів і приємні миті, проведені в армреслінгу», – підсумовує Ігор Мазуренко.

Про те, як триває реабілітаціє більше у відео Аrmbets TV.

Також на реабілітацію Олега Жоха й надалі потрібні кошти. Як допомогти, ви можете дізнатися тут.

 

Читайте також:

Армреслер з Острожчини став героєм спортивного року

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром