В Острозі стартував Зимовий чемпіонат України з волейболу

10 Січня 2019, 18:18
Усі учасники турніру перед початком змагань 6026
Усі учасники турніру перед початком змагань

В Острозі розпочався Зимовий чемпіонат України з  пляжного волейболу серед юнаків U15 на призи острозького міського голови Олександра Шикера, депутатів Рівненської обласної ради Віталія Ундіра й Олександра Корнійчука.

У четвер, 10 січня, відбулося офіційне відкриття турніру та стартували перші ігри серед волейбольних команд.

«Раді тому, що на нашій Острожчині відбувається такий масштабний чемпіонат, що географія змагань охопила багато регіонів України. Сподіваюся, ви познайомитеся з нашим містом, і воно залишить про себе тільки найкращі враження», – сказав, вітаючи спортсменів і тренерів міський голова Острога Олександр Шикер.

Спортивного азарту спортсменам своїм виступом додала студія сучасного танцю «Dance Way».

Умови та регламент проведення змагань оголосив головний суддя, координатор Федерації волейболу України з волейболу пляжного Олександр Самсонюк.

«Турніром в Острозі ми розпочинаємо цей спортивний рік і я дуже сподіваюся, що він принесе вам, дорогі спортсмени й тренери, ті перемоги, про які ви мрієте», – сказав Олександр Петрович.

Офіційне відкриття
Офіційне відкриття

Команди під час відкриття турніру. Лунає Гімн України
Команди під час відкриття турніру. Лунає Гімн України

 

Олександр Самсонюк від Федерації волейболу України дякував усім острожанам, які гостинно прийняли турнір, а також вручив подяки тим, хто доклав особистих змагань до проведення турніру. Зокрема подяки отримали острозький міський голова Олександр Шикер, депутат Острозької міськради Григорій Аршинов, ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник, директор спорткомплексу НаУОА Валерій Ящук, начальник Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Ігор Приступа. Окремі слова вдячності були адресовані Сергієві Штундеру, директорові Острозької ДЮСШ, який із-поміж іншого отримав книги про волейбол для шкільної бібліотеки.

1
Подяку отримує Сергій Штундер
Подяку отримує Сергій Штундер

 

Як розповів Район.Острог Сергій Штундер, Зимовий чемпіонат із пляжного волейболу зібрав в Острозі 29 пар спортсменів із 11 куточків України. До міста завітали представники Києва, Миколаєва, Ужгорода, Рівного, Луцька, Самбора, Стрия, Сокаля (Львівщина), Олександрівки (Кропивниччина), Горіхова (Запорізька область). Наше місто представляє три пари волейболістів: Іван Калінобродський і Віктор Новіков, Федір Лозюк і Назар Клебан, Роман Гуменюк і Захар Климчук.

Команди гратимуть за олімпійською системою – до двох поразок. Змагання триватимуть упродовж трьох днів. У п’ятницю, 11 січня, відбудуться основні ігри, які розпочнуться о 9:30. У суботу, 12 січня, острожан і гостей чекатимуть півфінальні та фінальні протистояння, а також нагородження.

Розминка перед початком змагань
Розминка перед початком змагань

 

Читайте також:

Училище переграло спортшколу: в Острозі відбувся міськрайонний турнір із волейболу пам’яті Петра Білюка

Острозькі волейболісти вдало виступили в Полтаві

Острожани – призери всеукраїнських змагань із волейболу


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024