Навчальні заклади запрошують позмагатись у конкурсах: «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди»

08 Січня 2019, 15:29
Переможці минулих років 1628
Переможці минулих років

У навчальних закладах Рівненської області тривають конкурси «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди». Вони відбуваються в межах  Всеукраїнських заходів «Спортивна зима». Мета конкурсів – залучення дітей, учнівської та студентської молоді до проведення активного дозвілля взимку.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної державної адміністрації.

Переможців зимового сезону 2018–2019 років буде визначено після 1 березня, тож є можливість надсилати матеріали та світлини до обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (на електронну пошту: [email protected] ).

Так, між дошкільнятами щозими проводять конкурс «Зимова фортеця», учасники якого повинні облаштувати максимально довгу снігову фортецю висотою щонайменше один метр. З

Для учнів початкових класів проводиться конкурс «Сніговик FEST», за умовами якого перемогу здобуває та школа, яка зуміє побудувати найбільшу кількість сніговиків висотою не нижче півтора метра і сфотографується з ними.

У конкурсі «Зимові рекорди» беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних навчальних закладів та студенти вищих навчальних закладів області.

Конкурс має дві категорії: «Лижі» та «Ковзани». Переможці визначаються у кожній з категорій. Завдання конкурсу – зробити наймасовіше фото учасників на лижах або ковзанах.

Останніми днями зима тішить снігом, а це означає, що  усі навчальні заклади можуть активно долучатися до зимових конкурсів, а саме: встановлювати нові рекорди, ліпити ще більше сніговиків, будувати ще довші фортеці.

Організатори заходу: управління у справах молоді та спорту ОДА, управління освіти і науки ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, відділення НОК України в Рівненській області.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024