Охочих запрошують на фестиваль різдвяних піснеспівів

08 Січня 2019, 11:33
Фестиваль піснеспівів 2018 року 3597
Фестиваль піснеспівів 2018 року

Творчі колективи, окремих виконавців, а також охочих послухати святкові віншування запрошують на ХІV Всеукраїнський фестиваль різдвяних піснеспівів. Захід відбудеться у суботу, 26 січня, у Студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького при Національному університеті «Острозька академія».

Це традиційний щорічний фестиваль, засновником та організатором якого є настоятель та громада храму. Його проводять для збереження і примноження різдвяних традицій нашого краю та України, підвищення духовно-культурного рівня населення, посилення ролі народної творчості, літератури, мистецтва у формуванні світогляду та естетичних смаків молодого покоління та суспільства загалом; обміну досвідом роботи із залучення молодого і старшого покоління до збереження народних традицій та обрядів.

До участі у фестивалі запрошують світські і духовні, дитячі, шкільні, аматорські, професійні творчі колективи, хори та ансамблі з усієї України та зарубіжжя (вікових обмежень немає).

У фестивалі можуть брати участь творчі колективи, хори та ансамблі з усієї України та зарубіжжя. Учасники представляють не більше трьох різдвяних піснеспівів. Виступи можуть виконуватись як a cappella, так із супроводом.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 15 січня 2019 р. за адресою [email protected].

Довідки за тел. 096 424 3494 (Гефтер Юлія); 067 104 5737 (Власова Світлана).

Реєстраційну форму можна знайти тут.

 

Пригадуємо, яким був минулорічний фестиваль:

На фестивалі колядок у Острозькій академії виступить 48 колективів

До Острога на фестиваль різдвяних піснеспівів з'їхалися колективи з усієї України

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024