Острог: рецидивіст напав на пенсіонерку

06 Січня 2019, 14:29
В Острозі злодій-рецидивіст напав на самотню пенсіонерку 6496
В Острозі злодій-рецидивіст напав на самотню пенсіонерку

Раніше судимий чоловік  проник до будинку пенсіонерки, що мешкає в Острозі на вулиці Бельмаж, побив і пограбував літню жінку.

Подія трапилася в суботу, 5 січня, близько 17 год. На той час 74-річна місцева жителька займалася домашніми справами в підсобному приміщенні поблизу свого помешкання. Коли повернулася до будинку, застала там невідомого чоловіка, який нишпорив у речах. Жінка злякалася й хотіла втекти. Утім, той схопив пенсіонерку, приставив ніж до горла та почав її бити, доки вона не впала. Тоді зловмисник наніс ще кілька ударів ногами й утік.

Зловмисник погрожував старенькій ножем
Зловмисник погрожував старенькій ножем

Місце події
Місце події

 

Бабуся зуміла встати й зателефонувала своєму внукові, а той – до поліції. Каретою швидкої медичної допомоги потерпілу доставили до місцевої лікарні, де медики діагностували в неї численні забої тіла.

На місці злочину слідчо-оперативна група з’ясувала, що з помешкання зникла тисяча гривень. Після проведених оперативних заходів поліцейські розшукали та затримали чоловіка, причетного до злочину. Ним виявися 31-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Слідчі Острозького відділу поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру в учиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років. 

За інформацією Відділу комунікації поліції Рівненської області

Коментарі
06 Січня 2019, 17:55
Літню людину чи дитину може вдарити тільки моральне гамно. Його потрібно ізолювати від суспільства.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024