Подарували свято для дітей воїнів АТО з Острога

02 Січня 2019, 15:43
3450

Напередодні Новоріччя 20 дітей зі сімей учасників бойових дій з Острога відвідали Рівненський обласний музично-драматичний театр.

Дійство відбулося завдяки Рівненській ОДА й обласному центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Поїздку організували Острозький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння Острозького міського голови Олександра Шикера, – повідомляють на сайті міськради.

У приміщенні драмтеатру діти оглянули ятку-вертеп, яка демонструвала народження маленького сина Божого, зустрілися зі Святим Миколаєм і побачили Різдвяний вертеп. Також для юних гостей виступив чудовий музичний колектив драматичного театру, а в перервах між виступами художники розмальовували всім охочим личка й ручки цікавими візерунками та зображеннями, наклейками.

Після вітання від заступниці голови облдержадміністрації Світлани Богатирчук-Кривко діти переглянули казкову новорічну виставу, героями якого були Дід Мороз, Снігурочка, сніговики, лісові мешканці й навіть прибульці з космосу. Наприкінці свята дітворі вручили солодкі подарунки.

«Новорічне свято дітям зі сімей учасників бойових дій, що захищали нашу державу на сході України, надзвичайно сподобалося й вони висловилися, що хотіли б відвідати таке свято ще», – наголошує Оксана Гловацька, директорка Острозького міського ЦСССДМ 

Крім того, дітки відвідали міську ялинку, а по дорозі додому – джерело Св. Миколая.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024