Як оженинські школярі відзначили Новий рік

02 Січня 2019, 11:55
3366

Школярі Острожчини відгуляли новорічні свята. Зимові свята подарували й учням, і педагогам чимало позитивних новин.

У НВК «ЗОШ І–ІІІ ст.(ліцей) - ДНЗ» ім. Т. Г. Шевченка ще напередодні свята діти на гуртках «Юні флористи» та «Акварельки» (керівник – Тамара Гаврилюк) власноруч виготовляли новорічні композиції, якими прикрасили заклад. Ліцеїсти розмалювали вікна, підготували стилізовані ялинки з підручних матеріалів і виготовили оригінальні ялинки.





 

Саме ж новорічне свято відбувалося окремо для різних вікових груп. Початківці грали, співали й змагалися з піратами, які викрали скриню з подарунками. Допомагав їм детектив. Крім того, участь у розважальній програмі взяли Принцеса Ельза та чарівні гноми, які організували танцювальні батли, залучали гостей до хороводів та проводили інші забави.

Учні  5–7 класів переглянули виставу «Снігова королева», яку підготували гуртківці літературної студії (керівник Краплич М.Р.). Після вистави діти веселилисяна шкільній дискотеці.
Одинадцятикласники підготували гумористичну сценку «Новорічна зустріч з античними героями» (керівник Лисенко О.В.). По завершенню інсценівки на усіх також чекала святкова дискотека.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024