Острозькі футзалісти залишилися без медалей

27 Грудня 2018, 11:42
Вараш - Острозький район 2706 Джерело: Скрін-трансляції
Вараш - Острозький район

Завершився чемпіонат Рівненської області з футзалу. У вівторок, 25 грудня, у спортивній залі Рівненської ДЮСШ-4 за нагороди змагалася й збірна Острожчини, яка напередодні вийшла до фінального турніру, обігравши команди з Рівненського й Дубенського районів.

У першому матчі нашим землякам протистояли футзалісти з Костопільщини, які розгромили підопічних Миколи Кулінця з рахунком 5:2. Друга гра виявилася для острожан своєрідним фіналом, адже потрібно було обіграти збірну Вараша, яка в попередньому поєдинку перемогла костопільців 4:3. Тож звитяга над «енергетиками» давала теоретичні шанси на продовження боротьби.

Матч активно розпочали варашани, однак їхні удари проходили повз ворота. Наші земляки намагалися відповідати своїми атаками, проте вони не призводили до небезпечних моментів. Після 10 хв. матчу гравець збірної Острожчини невдало обробив м’яч, фактично подарувавши його супернику, і той сильним ударом відкрив рахунок у матчі – 0:1. Через декілька секунд варашани могли подвоювати рахунок, однак спочатку надійно зіграв голкіпер, а потім захисник виніс м’яча з лінії воріт. Наприкінці тайму острожанам вдалася чудова комбінація, яка завершилася голом – 1:1.

Острожани пробивають штрафний удар
Острожани пробивають штрафний удар

Відразу після перерви наші земляки мали нагоду вийти вперед, але після потужного пострілу м’яч пройшов повз ворота. Варашани відповіли ударом у стійку. На 20 хв. острожани після прекрасного розіграшу вдруге засмутили голкіпера суперників – 2:1. «Енергетики» всіма силами помчали відігруватися й це їм вдалося: пас через увесь майданчик завершився точним ударом – 2:2. Здавалося, що все йде до нічиєї, але після вдалої передачі від воротаря варашани забили втретє, а через 40 секунд довели рахунок до розгромного, потужно пробивши зі штрафного.

Підопічні Миколи Кулінця пішли у ва-банк, але цього було замало. 2:4 – друга поразка залишила острожан на останньому місці групи й позбавила шансів на будь-які медалі.

До речі, у матчі за ІІІ місце команда Володимиреччини була сильнішою за костопільців – 2:1. У фіналі варашани до останнього боролися зі зібрною Рівного, однак пропустили за декілька секунд до фінального свистка. 5:4.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024