Точевики: неповнолітні напали на пенсіонерку

26 Грудня 2018, 12:30
У постраждалої відібрали гроші та мобільний 6971
У постраждалої відібрали гроші та мобільний

Літня жителька села Точевики Острозького району постраждала внаслідок розбійного нападу.

Двоє неповнолітніх напали на 83-річну жительку Точевик у понеділок, 24 грудня. Близько 21 години юнаки проникли до помешкання, де побили та пограбували господиню. Наживою зловмисників стало 600 гривень і  мобільний телефон, який хлопці забрали, аби жінка не звернулася до правоохоронців.

У жінки відібрали телефон і гроші
У жінки відібрали телефон і гроші

 

Унаслідок нападу жителька Точевик отримала перелом носа та забої обличчя.

Острозькі правоохоронці на місці події встановили, що двоє місцевих жителів 16-ти та 14-ти років, діючи умисно за попередньою змовою, проникли до будинку пенсіонерки. Жінка відразу впізнала у хлопцях своїх сусідів, адже ті часто приходили допомагати їй по господарству.

Хлопці проникли до помешкання постраждалої пізно ввечері
Хлопці проникли до помешкання постраждалої пізно ввечері

 

Після нападу побита пенсіонерка пішла просити допомоги до сусідів, які і викликали поліцію та повідомили родичів потерпілої.

Відомості за фактом розбійного нападу слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Правоохоронці відразу розпочали пошук зловмисників.

Хлопців причетних, до злочину поліцейські виявили за місцем проживання. Відомо, що вони навчаються у школі і раніше не потрапляли в поле зору правоохоронців.

Нині слідчі дії тривають, поліцейські готують матеріали для повідомлення неповнолітнім про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинений злочин, який належить до категорії особливо тяжких, їм загрожує до дванадцяти років за ґратами. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024